Masca pentru fata cu miere, preparata in casa

/ / Modificat: 2017-02-21
Masca pentru fata cu miere, preparata in casa

Masca faciala preparata in casa pe baza de miere, banane si portocale reprezinta una dintre metodele naturale si sanatoase de a-ti intretine tenul. Ingrijirea tenului nu presupune doar sedinte de cosmetica si creme profesionale, ci si o ingrijire facuta acasa in cel mai sanatos mod cu putinta. Iata o reteta simpla, la indemana oricui! Tratamentele de frumusete pentru acasa sunt ideale pentru mamicile ocupate. Atunci cand esti mamica timpul este limitat si nu mai reusesti sa ajungi la cosmetica de cate ori ti-ai dori.

Masca cu miere, pentru un ten sanatos

Noi iti oferim o solutie cu ingrediente naturale, care cu siguranta se gasesc in casa ta. Este o metoda simpla, naturala si foarte ieftina. Iar tenul tau iti va multumi pe urma.

Ingrediente

Pentru masca faciala propusa de noi ai nevoie de 3 ingrediente de baza:

  •  miere;
  •  suc proaspat de portocale;
  •  banana.

Fiecare ingredient are beneficiile lui in ingrijirea tenului. Mierea are proprietati naturale antibacteriene si relaxeaza tenul mamicilor coplesite de oboseala.

Banana este un ingredient-minune care hidrateaza pielea si ajuta la combaterea ridurilor. Sucul de portocale este esential in combaterea deteriorarilor pielii provocate de razele nocive ale soarelui de-a lungul timpului.

Cum se prepara

Modul de preparare este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa pisezi bine banana intr-un bol (asa cum ai pasa-o pentru un bebelus) si apoi sa adaugi o lingura de suc de portocale. Amesteca-le bine si la sfarsit adauga si o lingura de miere. Masca se aplica in 3 straturi.

Dupa ce ai terminat de amestecat foarte bine ingredientele, ia o pensula si incepe sa aplici primul strat pe fata. Atentie, fata trebuie sa fie curatata foarte bine in prealabil.

Cum actioneaza

Las-o sa se usuce putin si apoi, aplica si al 2-lea strat. Procedeaza la fel si cu masca ramasa si aplica al 3-lea strat de masca.

Dupa ce ai terminat de aplicat ultimul strat, lasa masca sa se usuce timp de 15 minute. Apoi clateste-o cu apa calduta si sterge-te (prin tamponare) cu un prosop moale.

Ar trebui sa se vada deja o schimbare in aspectul tenului. Acesta ar trebui sa fie mai hidratat, relaxat, luminos si stralucitor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masca fata miere Masca faciala preparata acasa Masca fata

Articole recomandate

Citeste si despre