Intinereste-te cu ajutorul machiajului

/ / Modificat: 2017-01-10
Intinereste-te cu ajutorul machiajului

Machiajul bine realizat te poate intineri mai mult decat orice operatie estetica, asa ca foloseste-te de obiectele din trusa ta de cosmetice. Produsele potrivite, cu o consistenta adecvata si nuante placute, iti pot schimba si imbunatati foarte mult imaginea.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a realiza un machiaj de intinerire

Alege un fond de ten iluminator

Fondul de ten iluminator este adesea confundat cu cel care are particule de sidef, insa pe piata cosmetica exista produse realizate printr-o tehnologie deosebita. Acestea reflecta lumina si dau senzatia unui ten mai tanar si mai luminos.

Aplica-l, dupa ce ai intins si lasat sa actioneze timp de 5 minute o crema hidratanta, dar nu foarte grasa. De asemenea, este de preferat ca aceasta crema sau fondul de ten sa aiba un factor de protectie impotriva razelor UV care duc la imbatranirea prematura a tenului.

Opteaza pentru un corector

Dupa aplicarea fondului de ten, lumineaza si mai mult zona din jurul ochilor cu ajutorul unui produs corector, cu o nuanta mai deschisa decat fondul de ten. Este de preferat ca acest produs sa fie lichid - cele solide au o consistenta mai grasa si intra in pliurile din zona ochilor, accentuand ridurile.

Pielea luminata in zona ochilor da senzatia de privire mai calda, mai luminoasa.

Alege un eyeliner colorat

Desi multe femei aleg sa isi contureze ochii cu negru, un tus intr-o nuanta deschisa este o optiune mult mai inteleapta. In plus, pe langa eyelinerul colorat, nu uita sa aplici si creion alb intins pe linia genelor de jos, care lumineaza privirea si intinereste orice chip.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Machiaj Trucuri machiaj

Articole recomandate

Citeste si despre