Iarna aceasta, echipeaza-te pe partie cu protectie UV pentru piele

/ / Modificat: 2017-01-11
Iarna aceasta, echipeaza-te pe partie cu protectie UV pentru piele

Stiai ca si iarna, pielea este agresata de radiatiile UV? Acestea nu dispar odata cu soarele verii, ci sunt amplificate de zapada. Studiile arata ca zapada reflecta 85% din radiatiile UV, intensificandu-le actiunea nociva asupra pielii. De aceea, si iarna pielea are nevoie de protectie solara. Special pentru a proteja pielea fragila sau atopica impotriva actiunii radiatiilor solare, A-DERMA recomanda gama PROTECT pentru intreaga familie.

Iubitorii sporturilor de iarna, amatorii de ski sau snowboarding, pot petrece un timp indelungat pe partie si risca supraexpunerea pielii la radiatiile UV. La altitudini mari, la munte, soarele patrunde mai usor in atmosfera si de aceea pielea devine mult mai predispusa arsurilor solare. Insa pe langa radiatiile UV mai intense, sezonul rece usuca si fragilizeaza pielea. Tenul e agresat si de frig, vant sau caldura termica, factori care il fragilizeaza si amplifica efectul nociv al expunerii la radiatii solare.

De aceea, in echipamentul de pe partie, alaturi de ochelarii de soare este obligatorie si o crema pentru protectia solara a tenului fragil, cu FPS 50+.

A-DERMA recomanda gama PROTECT pentru protectia pielii fragile sau cu tendinta atopica impotriva radiatiilor solare, iarna. Formata din produse dermatocosmetice 100% sigure si cu 0% conservanti, concepute special pentru protectia solara a pielii fragile - atat a copiilor sau a adultilor, A-DERMA PROTECT actioneaza in 3 pasi: protejeaza, are efect antioxidant de reparare si rol detofixiant. Formula ofera efectele benefice ale uleiului din plantule de ovaz Rhealba®.

Pe langa ultra-protectie SPF cu toleranta inalta, formula conserva ADN-ul, ofera beneficii reparatoare, detoxifiaza pielea si stimuleaza apararea celulara in fata razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin si siguranta absoluta. Textura delicata, absorbtia rapida si rezistenta la apa sau transpiratie asigura o utilizare placuta.

Gama A-DERMA PROTECT ofera singura crema conceputa exclusiv pentru protectia solara a pielii cu dermatita atopica: crema PROTECT AD (fara parfum).

In acesta iarna, A-DERMA PROTECT recomanda:

- Crema SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normala-mixta - 62 lei
- Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normala-uscata - 62 lei 
- Spray Kids SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 200 ml – pentru pielea fragila a copiilor - 75 lei

derma_protect.

EXCLUSIV pentru pielea atopica:

Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml (123 lei) – prima crema solara pentru pielea cu dermatita atopica. Are un complex emolient format din 3 agenti hidratanti, precum si ulei din Plantule de ovaz Rhealba® si nu contine parfum. Pentru fata si corp. Pentru copii si adulti.

crema_spf50

AFTER-SUN:

A-DERMA PROTECT AH - Lotiune reparatoare dupa expunerea la soare, cu formula ce contine acid hialuronic - 80 lei 

Produsele A-DERMA sunt disponibile numai in farmacii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele iarna Creme protectie solara Piele sanatoasa si hidratata

Articole recomandate

Citeste si despre