Firele de par nedorite acum pot fi istorie. Afla cum le poti spune adio!

/ / Modificat: 2015-04-02
Firele de par nedorite acum pot fi istorie. Afla cum le poti spune adio!

Probabil ca orice femeie duce o lupta permanenta cu  firele de par inestetice din anumite zone ale corpului. Si mai ales vara cand, soarele arzator nu ne lasa sa purtam decat rochite, fuste sau pantaloni scurti lupta parca e mai acerba.

Si atunci, fiecare dintre noi lupta cum poate si cum stie mai bine cu firele de par nedorite caci, esteticul trebuie sa primeze iar noi, femeile, trebuie sa fim mereu feminine, fermecatoare si gratioase.

Dar, cum majoritatea dintre noi suntem foarte ocupate impartindu-ne timpul intre munca si familie, de multe ori nu avem timp sa ajungem la saloanele de infrumusetare si recurgem la diverse metode de indepartare a firelor de par mai rapide sau mai lejere, sau mai dureroase, dar de durata.

Si cum nevoia ne invata sau ne scoate in cale fix ce avem nevoie in anumite momente mai dificile, tot ea m-a ajutat si pe mine sa descopar aparatul de epilat cu ceara.

Ce bucuroasa am fost caci mi-a usurat foarte mult munca iar rezultatele erau mult mai bune.

Cel mai mare avantaj al epilatului cu ceara este durata lunga dintre sesiunile de epilat (intre 3 si 6 saptamani). In plus, firele de par cresc inapoi mai deschise la culoare si, cu timpul, se raresc sau chiar pot disparea complet (cel putin pe anumite zone). Mi-am zis atunci ca am descoperit in sfarsit secretul pentru pielea catifelate si care culmea, a fost si este la indemana noastra de mult timp!

Cum nu prea suport durerea, trebuia sa gasesc si mici secrete pentru a o diminua cat de cat. Asa am aflat un truc care, la mine, pare sa functioneze.

Inainte de a incepe operatiunea de epilare imi exfoliez pielea cu ajutorul unui scrub delicat fie preparat cu ingrediente din casa, fie cumparat din comert daca nu le am la indemana. Acesta va curata stratul de celule moarte de la suprafata pielii, iar firele de par se vor epila mai usor. 

Dupa epilare aplic un gel calmant pe suprafata epilata, sau pulverizez apa termala, urmata de aplicarea unei creme emoliente.

Si uite asa, la final, cand vad rezultatele minunate uit de durere si-mi zic "a meritat".

Discutand cu o prietena apropiata am aflat ca in prezent, inamicul cel mai de temut al firelor de par nedorite este laserul caci il indeparteaza definitiv, fara a-i mai da posibilitatea de a se regenera.

Nu am incercat inca metoda pe propria piele, dar, am inteles de la ea ca este o metoda minim invaziva ce asigura o epilare definitiva si care se poate face usor si acasa, nu doar la salon.

Deoarece stim ce capacitate de regenerare au firele de par, pare greu de crezut ca ne putem desparti de ele pentru totdeauna si fara durere prea multa.

Insa, vazand la ea ce rezultate bune se pot obtine o recomand mai departe.  Este o metoda pe care  in curand o sa o testez si eu. Voi ati incercat-o pana acum?

Doar in cadrul magazinului online www.tpb.ro se gaseste o gama de aparate de epilat IPL performante ce se pot folosi acasa de fiecare data cand ai nevoie. Tot aici sunt disponibile in permanenta pe stoc variate produse si accesorii de cea mai buna calitate pentru epilarea clasica cu ceara. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Epilare

Articole recomandate

Citeste si despre