Dermoingrijirea anticelulitica

/ / Modificat: 2012-03-15
Dermoingrijirea anticelulitica

Nimeni dintre noi nu suporta celulita, corect? Te gandesti mereu ca se apropie sezonul cald si ai vrea  sa porti in voie hainele, fara sa mai fii stresata ca pielea ta nu arata asa cum ar trebui?

Pe langa sport si regim alimentar echilibrat, e bine sa folosesti produse dermocosmetice care sa fie eficiente in diminuarea celulitei si a aspectului neplacut dat de aceasta. Acumularile de grasime de sub piele sunt greu de invins, dar nu imposibil!

Preparatele specializate Pharmaceris C asigura o diminuare efectiva a celulitei.

CELLU FREE PRE Peeling anticelulitic pentru corp

pharmacies-cellufree-pre

Este un produs recomandat pentru curatarea zilnica a pielii. Ajuta la diminuarea celulitei si netezeste pielea.

Asigura o ingrijire perfecta a pielii si indeparteaza stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimuleaza microcirculatia pielii si accelereaza procesele metabolice (arderea grasimilor, eliminarea toxinelor).

Aplica o cantitate mica de peeling pe pielea umeda. Maseaza pana face spuma, apoi clateste abundent. Dupa uscarea pielii aplica CELLU FREE 1 gel-crema anticelulitic din gama Pharmaceris C.

Capacitate: 225 ml

Pretul recomandat: 72 ron

CELLU FREE 1 Gel-crema anticelulitic

pharmacies-celufreeEste un preparat creat pentru reduerea celulitei, precum si pentru remodelarea corpului.

Reduce vizibil neregularitatile pielii si combate cauzele aparitiei celulitei. Complexul inovator IM   FORMULA™ descoperit de Laboratoarele Pharmaceris protejeaza fibrele de colagen si previne degradarea acestora; imbunatateste elasticitatea pielii, ii reda fermitatea si reduce aspectul celulitei. Sistemul unic pe baza de aminoacizi DERMÈ™SYSTEM cu L-carnitina patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii unde se formeaza celulita.

Imediat dupa aplicare se observa un efect de elasticitate si netezire a pielii (devine hidratata si moale la atingere).

Aplicati CELLU FREE 1 sistematic de 2 ori pe zi timp de cel putin o luna pe zonele afectate de celulita: abdomen, solduri, coapse si fese. Aplicati gelul-crema cu miscari circulare pe pielea uscata si masati pana se absoarbe.

Capacitate: 150 ml

Pretul recomandat: 67 ron

Pentru mai multe informatii  puteti accesa site-ul www.pharmaceris.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celulita Eliminare rapida celulita Trucuri eliminare celulita

Articole recomandate

Citeste si despre