Cum sa scapi repede de celulita

/ / Modificat: 2017-09-21
Cum sa scapi repede de celulita

Suple sau cu forme bine definite, toate femeile sunt supuse riscului de a avea celulita. Din fericire, inestetica problema poate fi tratata daca apelati la tratamente corporale si urmati un regim de viata sanatos.Unul dintre factorii responsabili de aparitia celulitei este alimentatia nesanatoasa. Daca va confruntati deja cu aceasta problema, atunci este cazul sa apelati la un masaj anticelulitic.

Masajul anticelulitic

O sedinta de masaj anticelulitic dureaza 45 de minute si se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme. Initial este nevoie de 10 sedinte, care sa se desfasoare o data la doua zile. Numarul acestora poate insa varia in functie de cat de profunda este celulita.

Apoi, o data problema indepartata, va trebui sa efectuati si un tratament de intretinere, constand intr-un masaj anticelulitic saptamanal.

Pe langa faptul ca pielea dumneavoastra va capata din nou un aspect sanatos, veti avea surpriza sa observati ca aveti nevoie de haine cu o marime mai mici. In urma masajului anticelulitic corpul este remodelat.

Chiar daca la cantar nu veti observa mari diferente, circumferinta coapselor se micsoreaza daca tratamentul este executat corect.

Cum sa scapam repede de celulita

Celulita nu dispare insa ca prin minune. Pentru ca masajul anticelulitic sa aiba rezultatele scontate va trebui sa aveti un regim de viata mai sanatos.

Daca nu renuntati la mesele copioase, bogate in grasimi, celulita nu va disparea. In plus, masajele trebuie alternate cu sedinte de electrostimulare. Nici consumul de lichide nu trebuie neglijat. In fiecare zi trebuie sa se consume cel putin doi litri de lichide pentru ca ajuta la detoxifierea organismului.

De asemenea, legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din meniul dumneavoastra zilnic. Se recomanda sa se consume cat mai des salate de cruditati pentru ca acestea ard caloriile. Celulita nu isi alege "victimele" in functie de varsta, de aceea va trebui sa va impuneti un mod de viata sanatos inca din adolescenta. Totusi, dupa 40 de ani, celulita se accentueaza si se trateaza mai greu.

Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trucuri

Articole recomandate

Citeste si despre