Ai gija de santatea si frumusetea parului tau cu kitul must-have al verii

/ / Modificat: 2015-05-28
Ai gija de santatea si frumusetea parului tau cu kitul must-have al verii

Klorane prezinta kitul must-have al verii pentru un par protejat de efectele soarelui

Vara, parul are nevoie de mai multa hidratare si de formule care sa il protejeze de efectele agresive ale soarelui, la fel ca si pielea. Parul afectat de soare sau de apa marii devine uscat, deshidratat, aspru, isi pierde stralucirea si supletea. In acelasi timp, vara cautam solutii practice si eficiente care sa ne poata insoti in excursii si sa ne asigure rezultate superioare pentru frumusetea si sanatatea parului. 

Special pentru a rezolva aceste probleme si pentru a oferi o rutina completa pentru ingrijirea parului pe timpul lunilor calduroase, Laboratoarele Klorane recomanda kitul must-have al verii:

Gama Klorane cu unt de Mango este o linie de tratament care reface, hidrateaza in profunzime si confera stralucire parului uscat si deteriorat. Datorita extractului de mango, protejeaza fibra capilara impotriva efectelor agresive ale soarelui si limiteaza pierderea de apa - prevenind astfel deshidratarea parului in timpul verii. Gama este formata din sampon, balsam si masca reparatoare. 

Sampon_Klorane

Samponul Klorane cu unt de Mango repara si protejeaza parul, fiind imbogatit cu o infuzie suplimentara de lipoproteine si ceara emolienta, care catifeleaza si descurca rapid firele de par. 

Balsam_Klorane

Balsamul Klorane cu unt de Mango imbraca, rehidrateaza si restructureaza firul de par. Descurca parul si ii asigura catifelare si stralucire.

Masca_reparatoare_Klorane

Masca Klorane cu unt de Mango hraneste si repara parul extrem de uscat si deteriorat de soare, asigura restructurarea intensa si de lunga durata a tulpinii firului de par si il protejeaza. 

sampon_uscat

Samponul uscat Klorane cu textura colorata – o inovatie practica, usor de luat in bagajul de vacanta sau pentru zilele pline de vara in care ai nevoie de o coafura rapida, cu un produs cu rezultate superioare si pe care sa te poti baza. Revitalizeaza parul, absoarbe sebumul si ii ofera un aspect curat, sanatos si plin de volum. Datorita pigmentilor minerali naturali din formula, acest sampon uscat asigura parului o finisare complet invizibila, cu o nuanta uniforma naturala, fara sa lase urme albe pe par, oferind parului volum instantaneu, textura si densitate. 

Kitul de vara must-have pentru par de la Laboratoarele Botanice Klorane este disponibil in toate farmaciile din tara si cuprinde: 

Sampon Klorane cu unt de mango, 200 ml - 30 ron

Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml - 35 ron

Masca reparatoare Klorane cu unt de mango, 150 ml - 71 ron

Sampon uscat Klorane cu textura colorata, 150 ml - 55 ron

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire par femei Vara

Articole recomandate

Citeste si despre