8 secrete pentru ochi frumosi

/ / Modificat: 2017-03-29
8 secrete pentru ochi frumosi

Ochii sunt partea cea mai expresiva a corpului tau. Se spune ca poti frange inimi sau poti seduce usor doar cu o privire. Pentru a accentua si mai mult frumusetea ochilor tai si pentru a le reda stralucirea si vitalitatea de care au nevoie, este nevoie sa tii la distanta ridurile, cearcanele si pungile de sub ochi si sa stii sa te machiezi corespunzator.

Descopera cateva dintre trucurile si secretele ingrijirii ochilor tai care ti-i pun cel mai bine in valoarea si le redau frumusetea pe care o merita!  

Ingrijeste corect pielea din jurul ochilor!

Multe femei gresesc atunci cand folosesc crema de fata pentru a ingriji si pielea din jurul ochilor. Este important sa alegi o crema speciala pentru conturul ochilor, in functie de problemele pe care le ai - riduri (creme antirid), cearcane, pungi etc.  

Mizeaza pe superputerea anticearcanelor!

Pe langa fondul de ten pe care il folosesti zilnic pentru machiaj, cumpara-ti un anticearcan de calitate, pentru a estompa aspectul vizibil al micilor imperfectiuni din jurul ochilor.

Anticearcanul este cel mai eficient produs de frumusete pentru ascunderea pungilor de sub ochi sau cearcanelor cauzate de ochi obositi. Aplicarea unui anticearcan contribuie la redarea luminozitatii privirii si ochilor si la un aspect odihnit si sanatos al tenului.

Sparge tiparele clasice ale machiajului!

Fii curajoasa in machiajul ochilor! Sparge tiparele clasice ale fardurilor neutre - piersica, crem, bej, maro - si alege culori ceva mai puternice, care sa-ti scoata in evidenta privirea seducatoare.

Indrazneste sa accentuezi machiajul pleoapelor cu nuante de verde, lila, roz sau bourgeois. Nu ezita sa oferi un plus de stralucire ochilor si cu mici accente de sclipici.  

Intoarce-ti genele cu clestele si foloseste mascara!

Aplicarea unui strat generos de mascara este suficient pentru a avea ochi frumosi si priviri seducatoare. Clestele de intors genele si mascara sunt armele frumusetii care ofera ochilor aspectul estetic de care au nevoie.  

Penseaza-te corect alegand forma potrivita formei fetei tale!

Sprancenele sunt cele care acentueaza privirea si frumusetea ochilor tai. Este crucial sa te pensezi corect si sa alegi forma potrivita pentru chipul tau.

In cazul in care sprancenele au o forma nepotrivita, pot umbri frumusetea ochilor si inaspri privirea. Mergi la un specialist in sprancene pentru a beneficia de cea mai buna si frumoasa forma pentru ele.

Combate oboseala ochilor cu masti naturale!

Atunci cand pe ochii tai incep sa se vada semnele oboselii, stresului sau noptilor pierdute, este foarte important sa intervii rapid pentru a combate efectele pe termen lung ale acestor factori nocivi.

Mastile naturale cu avocado, castraveti, cartofi, fructe, legume sau gheata ajuta la combaterea ochilor umflati si iritati si regenereaza pielea din jurul lor. Uleiurile de masline sau migdale pot fi oricand folosite pe post de creme sau emoliente atunci cand ai pielea uscata si aspra.

Nu doar ca o hidrateaza, dar ii furnizeaza substantele nutritive de care are nevoie pentru a-si pastra elasticitatea si stralucirea.

Combate ochii uscati si rosii cu lacrimi artificiale!

Atunci cand pierzi noptile, stai in incaperi in care se fumeaza sau petreci ore in sir in fata calculatorului, ochii sunt printre primii afectati. Incep sa se inroseasca si sa devina uscati.

Nu doar ca nu mai poti avea privirea seducatoare pe care ti-o doresti in fiecare zi, dar risti sa ii imbolnavesti. Atunci cand simti ca ochii te ustura si ca sunt foarte uscati, apeleaza intotdeauna la o masura de prim-ajutor: lacrimile artificiale sau picaturile de ochi cu rol esential in prevenirea acestor efecte neplacute ale unui stil de viata haotic.  

Mergi la medic si poarta ochelari, daca este nevoie!

Aspectul inestetic al ochilor este favorizat si de afectiunile oculare care-ti afecteaza vederea. Unele femei nu stiu ca sufera de probleme ale ochilor care le recomanda purtarea ochelarilor si au tendinta de a privi la calculator, fortand ochii si mijindu-i.

Atunci cand incrunta privirea si micsoreaza ochii pentru a se forta sa vada mai bine in ecran sau la distanta, acestea nu fac decat sa favorizeze aparitia ridurilor.

Mergi la medic pentru a-ti verifica sanatatea ochilor, iar daca este nevoie, poarta ochelari. Sunt foarte la moda si iti ofera un aspect seducator si misterios.

Mai cunosti si alte trucuri pentru a avea ochi frumosi? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire ochi

Articole recomandate

Citeste si despre