7 masti facute in casa care iti protejeaza parul de frig si ploi

/ / Modificat: 2013-10-04
7 masti facute in casa care iti protejeaza parul de frig si ploi

Odata cu instalarea anotimpului rece, parul tau necesita o mai mare ingrijire pentru a face fata frigului si ploilor cu care te confrunti in aceasta perioada. Indiferent de forma si textura sa, daca nu este ingrijit corespunzator, parul tau se va degrada sub actiunea vremii neprietenoase.



Iata de ce iti recomandam astazi 7 masti pe care le poti face in casa si care iti vor proteja podoaba capilara de frig si ploi.

Masca din otet de mere

Aciditatea otetului de mere face minuni pentru parul care nu sta la locul lui si, in plus, ii confera si o stralucire naturala. Dupa ce ti-ai samponat podoaba capilara si ai clatit bine cu apa, toarna otetul de mere, asigurandu-te ca nu lasi nici un fir de par neacoperit.

5 masti cu ulei de ricin care opresc caderea parului toamna

Lasa sa actioneze circa 30 de secunde si clateste din abundenta cu apa calie. Apoi poti sa aplici balsamul tau obisnuit. Daca te deranjeaza mirosul de otet, poti sa il diluezi cu putina apa.

Masca din ulei de masline si avocado

Aceasta masca este ca un fel de balsam fara chimicale pentru parul tau, atat avocado cat si uleiul de masline avand uimitoare beneficii hidratante. Zdrobeste fructul de avocado si adauga putin ulei de masline, apoi amesteca pana ce obtii o pasta.

Aplica masca de avocado pe par si acopera-ti capul cu o boneta de dus. Lasa sa actioneze intre 30 de minute si o ora, dupa care spala-ti parul ca de obicei.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tratamente par

Articole recomandate

Citeste si despre