6 masti naturale de fata pentru un ten stralucitor

/ / Modificat: 2017-01-09
6 masti naturale de fata pentru un ten stralucitor

Mastile naturale de fata sunt cele mai utile si eficiente metode de a avea un ten stralucitor si sanatos. Ingredientele eco se gasesc in camara sau frigider, iar efectul se vede pe chipul tau. Cele mai bune, simple si ieftine masti sunt cele pe baza de castravete, miere, iaurt, avocado, banana sau ovaz. Alege masca care se potriveste tenului tau!

Masca de fata cu castraveti pentru ten uscat

Amesteca un castravete mic, pisat cu o cescuta de ovaz si o lingura de iaurt pana se formeaza o pasta. Aplica un strat subtire pe fata si lasa masca sa actioneze 30 de minute. Clateste cu apa calduta si lasa fata sa se usuce de la sine.

Masca cu iaurt pentru ten gras

Este cea mai la-ndemana si ieftina masca pentru ten gras. Se amesteca jumatate de ceasca de iaurt cu putina drojdie de bere. Compozitia obtinuta se aplica pe ten si se maseaza fata cu miscari circulare timp de 5 minute. Dupa aceea, se clateste bine cu apa calda.

Masca cu miere pentru toate tipurile de ten

Este una dintre putinele masti naturale care contine un singur ingredient. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un strat subtire de miere pe fata si sa o lasi sa actioneze timp de 10 minute. Apoi, clatesti cu apa calduta si tamponezi cu un prosop moale.

Masca cu banana si iaurt pentru ten uscat

Piseaza un sfert de banana foarte coapta. Apoi amestec-o cu o jumatate de cescuta de iaurt si o lingurita de miere. Amesteca bine si apoi aplica un strat subtire pe fata. Las-o sa actioneze timp de 10 minute si apoi clateste-te cu apa calduta. Pielea va fi hidratata si fina!

Masca cu avocado pentru toate tipurile de ten

Fructul de avocado este singurul ingredient al acestei masti. Asigura-te ca e foarte copt. Curata-l si piseaza-l pana se obtine o pasta. Aplica un strat subtire pe fata si las-o sa se usuce cam 15 minute. In timpul acesta poti lua 2 felii de castravete si le poti pune peste ochii inchisi. Se alterneaza clatirea, initial cu apa calduta, iar apoi cu rece si se lasa tenul sa se usuce de la sine.

Masca cu ovaz pentru ten gras

Amesteca 2 linguri de ovaz integral cu 2 lingurite mici de sare ( sau praf de copt), apoi adauga putina apa pentru a forma o pasta mai groasa. Maseaza compozitia pe fata umezita in prealabil si apoi clateste cu apa calduta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Masti naturale fata Ingrijire ten Masca fata miere Masca faciala preparata acasa Ingrijirea tenului Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre