6 alimente care te ajuta sa ai un ten perfect

/ / Modificat: 2013-10-16
6 alimente care te ajuta sa ai un ten perfect

In ultimul timp, tot mai multi medici dermatologi au confirmat faptul ca alimentatia ne afecteaza aspectul tenului si al pielii. O persoana care consuma multe legume si fructe in stare proaspata are un ten mai frumos si mai sanatos.

Este demonstrat faptul ca dietele care includ fructe, legume si lichide naturale (apa plata, ceaiuri, sucuri de fructe si legume proaspete etc.) schimba radical aspectul pielii. De cealalta parte, persoanele care consuma frecvent ciocolata, prajeli si grasimi se confrunta frecvent cu probleme la nivelul pielii: acnee, exces de sebum si chiar riduri.


Iata o lista cu alimente care iti infrumuseteaza pielea din interior si care o fac sa radieze de sanatate.

Avocado

Avocado are in componenta sa un amalgam de uleiuri esentiale si intregul complex de vitamina B, necesar pielii tale. Toate aceste elemente iti hranesc pielea si ii ofera acesteia hidratarea necesara in special in sezonul rece cand pielea are tendinta de a se usca.

Este suficient sa consumi cate unul, doua fructe de mango pe saptamana pentru a te bucura de rezultate uimitoare.

Migdale

Migdalele contin vitamina E si acizi grasi Omega 3, substante care hidrateaza intens epiderma si care o ajuta sa fie catifelata. Consuma zilnic cate un pumn de migdale pentru a preveni uscarea tenului in mod natural.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre