4 mame celebre care adopta stilul fiicelor lor

/ / Modificat: 2013-05-24
4 mame celebre care adopta stilul fiicelor lor

Madonna_Lourdes

Vedetele de la Hollywood nu vor sa renunte la sentimentul placut de tinerete, asa ca incearca sa il prelungeasca imprumutand din stilul vestimentar al fiicelor adolescente.

Acestea apar imbracate aproape la fel la diverse evenimente si nu se sfiesc sa se coafeze la fel sau sa poarte accesorii asemanatoare.

 

Iata 4 vedete care au fost surprinse de multe ori aratand asemanator cu fiicele lor adolescente.

Madonna si Lourdes

Madonna_Lourdes_stil_vestimentarLourdes si-a creat propria linie vestimentara si se pare ca Madonna nu doar ca o aproba, dar a facut si cateva achizitii pentru garderoba personala. In urma cu putin timp, Madonna a fost vazuta purtand aceeasi bluza pe care o purtase fiica sa.

Demi Moore si Tallulah

Demi_Moore__TallulahDesi diferenta de varsta este de 31 de ani, acest lucru pare sa nu aiba nicio importanta pentru Demi care a aparut la un eveniment de moda imbracata foarte asemanator cu fiica sa, Tallulah.

Sarah Ferguson si printesele Beatrice si Eugenie

Sarah_Ferguson_printesele_Beatrice_Eugenie_Mama si cele doua fiice au fost vazute la un eveniment purtand rochii care semanau foarte mult. Din fericire, atat ducesa cat si cele doua printese au un stil vestimentar foarte cuminte, asa ca nu au iscat controverse.

Carol si Kate Middleton

Carol_si_Kate_Middleton

Mama ducesei de Cambridge a fost vazuta de curand alaturi de Kate, iar surprinderea jurnalistilor a fost ca acestea semanau foarte mult, fiind imbracate aproape indentic.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stil vestimentar Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre