10 moduri simple de a arde 100 de calorii

/ / Modificat: 2017-02-23
10 moduri simple de a arde 100 de calorii

Cel mai important beneficiu de pe urma sportului si a miscarii fizice este slabitul. Insa pe langa acesta a mai fost dovedit faptul ca reduce stresul, anxietatea, lupta importiva depresiei si a altor boli, ofera energie si multa buna dispozitie. Doar ca nu toate aveti timp pentru a face miscare fizica intr-un mod organizat. Pentru acelea care vor sa se mentina in forma fara pierdere de timp, iata cateva solutii "domestice" si de agrement prin care arzi numaidecat 100 de calorii!

Spalatul geamurilor

Chiar si din curatenia saptamanala ai de beneficiat in silueta ta. Doar 30 de minute de lustruit geamuri te ajuta sa pierzi mai mult de 100 de calorii, chiar 150, spun specialistii.

Spalatul vaselor

Daca nu iti placea pana acum sa speli vase, este cazul sa iti reorientezi pozitia. Doar 30 de minute de spalat vase ard dintr-un foc 75 de calorii. Mai adauga cateva minute si atingi de-ndata pragul de 100. La mic dejun 100, la pranz 100 si nu in ultimul rand inca 100 la cina si iata cum poti taia din meniu 300 de calorii fara niciun efort.

Aspiratul

Cat de mare e casa ta? Daca e destul de mare incat sa cumulezi cel putin 30 de minute de dat cu aspiratorul la o curatenie atunci ai ars 100 de calorii fara a-ti propune macar asta.

Reamenajarea camerei

Iata un motiv bun pentru care reamenajarea ocazionala a camerei nu este o idee tocmai rea! Doar 30 de minute de mutat mobila prin casa ajuta la eliminarea a nu mai putin de 225 de calorii.

Plimbarea

Plimbarea ramane una dintre cele mai simple metode de mentinere in forma. Nu degeaba medicii recomanda cel putin 30 de minute de mers pe jos in fiecare zi. Pentru ca in numai 15 minute de mers cat de cat alert poti arde pana la 100 de calorii fara niciun alt adaos de efort.

Dansul

Nu cred ca exista cineva caruia sa nu ii placa sa danseze. Insa de acum, ai un motiv in plus pe lista beneficiilor lui - ajuta la slabit. Doar 20 de minute de dans (la o viteza moderata) ajuta la arderea a 100 de calorii.

Spalatul masinii

Daca stai la curte si vremea de afara iti permite, atunci spala singura masina. Economisesti bani, dar "cheltui" calorii: 150 la numar in doar 30 de minute de efort. Un targ bun, zicem noi!

Gradinaritul

Sapatul in gradina, schimbatul pamantului la flori, plantatul copaceilor sau al altor flori, tunsul ierbii, greblatul si alte astfel de activitati executate pentru cel putin 15 minute ajuta la arderea a cel putin 100 de calorii.

Calcatul hainelor

Poate ca nu e cea mai distractiva metoda, dar in mod cert este necesara. Iata insa un motiv de bucurie pentru atunci cand esti nevoita sa calci teancul de haine din dulap. In doar 25 de minute de calcat hainute poti arde pana la 100 de calorii.

Sexul

Sexul arde calorii! S-a dovedit acest lucru! Numarul lor depinde foarte mult de intensitatea cu care se face. Dar specialistii sustin ca, in medie, o ora de sex echivaleaza cu 100 de calorii eliminate din corp. Acestea pot fi arse si mai repede de catre partenerul care depune cel mai mult efort in actul sexual.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Slabit femei Exercitii fizice

Articole recomandate

Citeste si despre