Proimmunity - cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii

/ / Modificat: 2013-09-23
Proimmunity - cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii

Proimmunity - cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii

Primele zile de scoala sau de gradinita sunt foarte importante pentru integrarea copilului tau in colectiv si pentru acomodarea lui la noile activitati. De aceea, este esential ca organismul sau sa fie sanatos si pregatit pentru aceasta noua etapa si pentru sezonul rece.

intarire_sistem_imunitar
Un organism cu o imunitate scazuta prezinta stare de epuizare si slabiciune, lipsa poftei de mancare si imbolnaviri frecvente (raceli si gripe, herpes).

Pentru a creste imunitatea celor mici, mamicile trebuie sa le asigure o alimentatie sanatoasa, somn linistit, activitati sportive si o igiena corespunzatoare a mainilor.

Vrei ca inceputul de an scolar sa fie unul fara griji pentru tine si copilul tau? Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii.

Contine extracte naturale standardizate folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala (echinacea, propolis, soc, maces, zinc, vitamina D3, vitamina C) cu actiune imunostimulatoare, antivirala, antibacteriana, antioxidanta si antiinflamatoare.

Astfel, cu Proimmunity sistemul imunitar al copilului va putea face fata tuturor factorilor externi, impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care boala a debutat deja.

Proimmunity scade cu:

  • 50% numarul zilelor de boala
  • 62% numarul zilelor de febra
  • 57% necesitatea utilizarii  de antibiotice
  • 55% numarul de imbolnaviri
  • 56% incidenta episoadelor de raceala


Gama Proimmunity contine 2 produse, adaptate fiecarei varste.

proimmunity_1
Proimmunity sirop  pentru copii de la 1 an. Datorita gustului placut si al seringii dozatoare este comod de administrat si usor acceptat de catre cei mici.

Proimmunity capsule se administreaza copiilor peste 7 ani si adultilor.

Pret recomandat in farmacii:

Proimmunity sirop 150 ml – 32 lei

Proimmunity * 30 cps – 27 lei.

Mai multe detalii pe: http://www.proimmunity.ro/
https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre