FITONASAL 2ACT – Nas descongestionat, respiratie usoara

/ / Modificat: 2016-11-01
FITONASAL 2ACT –  Nas descongestionat, respiratie usoara

Raceala, gripa, sinuzita, alergii... organismul nostru reactioneaza diferit la aceste boli, unul dintre principalele simptome fiind nasul infundat. Acest simptom suparator nu ne lasa sa ne odihnim, ne face sa devenim irascibili si sa nu ne putem concentra la treburile cotidiene. Mai mult, imunitatea organismului are de suferit, fiind mult mai expusi la infectii. O problema care trebuie rezolvata urgent, pe cale naturala, fara efecte secundare.

Fitonasal 2Act Spray de la Aboca este solutia! Un produs inovator, care descongestioneaza rapid si eficient nasul infundat si iritat, avand in acelasi timp o actiune protectoare si hidratanta asupra mucoasei. Actifilm, complexul vegetal natural care interactioneaza cu mucoasa nazala, asigura un mecanism de actiune non-farmacologic, cu un grad de siguranta ridicat.

BANNER_FITONASAL_articol

Fitonasal 2Act Spray nu contine substante vasoconstrictoare, nu creeaza dependenta, nu irita si nu usuca mucoasa nazala. Formula ECO permite administrare frecventa si pentru perioade indelungate, chiar si in sarcina, alaptare si copiilor de peste 3 ani.

Produsul este un dispozitiv medical certificat CE si este disponibil in farmacii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Raceala si gripa copii Nas infundat

Articole recomandate

Citeste si despre