Cum te poate ajuta Parodontax la oprirea sangerarilor gingivale?

/ / Modificat: 2013-06-30
Cum te poate ajuta Parodontax la oprirea sangerarilor gingivale?

Doar 1 din 3 persoane este ingrijorata din cauza sangerarilor cauzate de periajul dentar.

Daca scuipati sange atunci cand va periati dintii sau daca va sangereaza gingiile atunci cand muscati dintr-un aliment ce are o consistenta dura, cum ar fi un mar, riscul de a avea probleme gingivale este crescut. Oricare dintre aceste semne indica faptul ca ar fi oportun sa cereti sfatul unui medic dentist.

Gama de produse Parodontax® a fost creata special pentru a preveni si a indeparta aceste probleme gingivale si pentru a ajuta oprirea sangerarilor gingiilor.

parodontax-portofoliu

Programul Parodontax® pentru sanatatea gingiilor ofera solutii de ingrijire zilnica, pe termen lung pentru a ajuta la combaterea placii bacteriene si la oprirea sangerarilor gingivale.

De asemenea, gama de produse Parodontax® ofera solutii de ingrijire intensiva, pe termen scurt a afectiunilor gingivale active pentru a ajuta la managementul gingivitei si parodontitei in felul urmator:

  • Pasta de dinti Parodontax® Fluoride ajuta la oprirea sangerarilor gingivale si la diminuarea placii bacteriene. Aceasta contine bicarbonat de sodiu, sase extracte naturale din plante si fluor pentru prevenirea cariilor. Este indicat sa se utilizeaze zilnic, de doua ori pe zi, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii gingiilor si dintilor. Pasta de dinti Parodontax® Fluoride are un gust aparte, prin urmare sunt necesare minimum doua saptamani de utilizare pentru a va obisnui cu acesta.
  • Apa de gura pentru utilizare zilnica Parodontax® Daily determina diminuarea placii bacteriene si ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale. Aceasta contine clorhexidina 0,06%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de catre medicii dentisti, si poate fi utilizata zilnic de doua ori pe zi.
  • Apa de gura Parodontax® Extra contine clorhexidina 0,2%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de catre medicii dentisti. Aceasta trebuie utilizata de doua ori pe zi timp de pana la 4 saptamani sau conform recomandarilor medicului dentist. Apa de gura Parodontax® Extra este disponibila si in varianta fara alcool.

Ai nevoie de mai multe sfaturi in ceea ce priveste igiena orala?

Discuta intotdeauna cu medicul dentist daca ai ingrijorari cu privire la afectiunile gingivale si ai grija sa mergi periodic la controlul stomatologic.

Pentru mai multe informatii despre Parodontax, intra pe www.parodontax.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre