7 aparate care protejeaza sanatatea familiei

/ / Modificat: 2012-03-28
7 aparate care protejeaza sanatatea familiei

Intr-o lume tehnologica aflata in continua expansiune, producatorii incearca cu fiecare lansare de produs sa iti usureze viata si sa creeze dispozitive electronice care sa protejeze sanatatea familiei tale. De la cantar de greutate, pedometru si pana la umidificatoare de camera, filtre de apa cu ultraviolete si aparate de gatit sanatoase, merita sa iti completezi colectia cu astfel de dispozitive, pentru a avea grija zilnic de familia ta.

Umidificator de camera

Umidificatorul de camera este un dispozitiv esential, mai ales atunci cand aveti copil. Asigura un nivel optim de umiditate in camera in care este pus, mai ales in sezoanele racoroase, cand instalatiile de caldura din casa au tendinta de a usca aerul din incaperi.

Umidificatorul este util nu doar atunci cand bebelusul este racit si are nevoie de el pentru a respira mai usor, dar are calitatea de a imbunatati considerabil calitatea aerului si de a hidrata si proteja pielea tuturor membrilor familiei.

Umidificator cu aburi (bebestore.ro, 145 lei)

umidificator

Purificator de aer

Intr-o atmosfera ticsita de tot soiul de poluanti, calitatea aerului este o grija pe care multe familii ar trebui sa o aiba in vedere. Daca afara nu ai cum sa controlezi foarte mult calitatea acestuia, atunci macar in casa sa respiri un aer improspatat si curat.

Unele purificatoare sunt dotate cu mai multe accesorii sau functii. De exemplu, poti opta pentru purificatoare care folosesc granule de sare in scop terapeutic si profilactic. Altele sunt dotate si cu aerosoli, astfel incat toata familia sa-si intareasca imunitatea.

Purificator de aer DeLonghi (shopspider.ro; 471 lei)

purificator-delonghi

Sterilizator de apa (filtru antibacterian)

Apa de la chiuveta devine din ce in ce mai putin potabila si sigura de consumat. Sterilizatoarele sau filtrele de apa sunt dispozitive din ce in ce mai cautate, deoarece ajuta la imbunatatirea calitatii apei prin eliminarea germenilor.

Cele mai noi tipuri de astfel de dispozitive folosesc razele ultraviolete pentru a curata si purifia apa.

Sterilizator cu ultraviolete Sterilight UV SC4 - 0.9 mc/h (vreaucaldura.ro, 831 lei)

sterilizator-cu-ultraviolete-sterilight

Aparate de gatit revolutionare

Este foarte simplu sa gatesti sanatos, daca ai ustensilele si aparatura necesara pentru a prepara alimentele in cele mai bune conditii.

Sanatatea familiei este esentiala, iar in situatia in care obezitatea capata proportii din ce in ce mai mari in randul copiilor si nu numai, gatitul sanatos este prioritatea oricarei familii.

Acum iti vin in ajutor aparetele de gatit revolutionare - aparate cu aburi, tigai si friteuze fara ulei etc. Acestea nu trebuie sa lipseasca din bucataria niciunei mamici.

Aparat gatit cu aburi Tefal (electrocasnicediscount.ro, 119.99 lei)

aparat-gatit-aburi-tefal

Termometru

Termometrul este un dispozitiv electronic care "vaneaza" orice urma de infectie si ajuta la mentinerea unei sanatati optime a oricarui membru al familiei.

Febra este un simptom frecvent la copii, iar termometrele digitale, de ultima generatie, te ajuta sa fii sigura ca micutul este sanatos sau ca este tratat la timp pentru eventuale probleme, prin transportarea lui rapida la medic.

Multe dintre ele sunt dotate cu mai multe functii si pot fi folosite si pentru masurarea temperaturii apei la baita, laptelui etc.

Termometru multifunctional - Tommee Tippee (bebestore.ro, 130 lei)

termometru-multifunctional

Dispozitiv electronic fitness

Orice iubitor de sport sau fitness trebuie sa aiba un astfel de dispozitiv electronic care inregistreaza toate performantele sportive.

Gadgeturile de fitness sunt create pentru a monitoriza si inregistra numarul de calorii arse, distanta parcursa (in alergare, pe bicicleta, in mers etc.), timpul, viteza si multe alte informatii esentiale pentru imbunatatirea si supravegherea activitatii fizice efectuate.

GPS Garmin Edge 200 - pentru biciclete (navigatiegps.ro, 761 lei)

edge

Pedometru

Fiecare membru al familiei ar trebui sa poarte zilnic un pedometru pe post de accesoriu, in toate drumurile pe care le are de facut.

Pedometrul este un dispozitiv electronic care masoara pasii parcursi in timpul mersului si, odata cu ei, si caloriile arse sau distanta parcursa de-a lungul zilei.

Poate fi purtat oriunde, oricand, deoarece are dimensiuni mici si nu trebuie sa faci neaparat sport pentru a-l folosi.

Folosirea pedometrului i-a determinat pe multi utilizatori sa acorde mai multa atentie sportului si activitatii fizice in vederea prezervarii sanatatii.

Pedometru si indicator grasime (pro-shop.ro, 69 lei)

pedometru

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate familie

Articole recomandate

Citeste si despre