Dieta lui Jennifer Hudson

/ / Modificat: 2013-06-04
Dieta lui Jennifer Hudson

Celebra actrita si cantareata Jennifer Hudson a reusit performanta de a slabi peste 30 de kilograme cu o dieta celebra in America - Weight Watchers. Este vorba de un program alimentar personalizat pe care vedeta a reusit sa il transforme, in timp, intr-un adevarat stil de viata.

Iata ce presupune dieta Weight Watchers!

Dieta Weght Watchers, secretul slabitului lui Jennifer Hudson

Desi facea parte din categoria vedetelor ceva mai plinute, cu forme voluptoase, Jennifer Hudson a fost intotdeauna o aparitie foarte sexy, iar formele apetisante ii erau apreciate de foarte multa lume.

Vedeta se simtea bine in pielea ei, insa in momentul in care s-a decis sa devina mamica, greutatea ei a fost data peste cap de surplusul de kilograme din sarcina. Nu a stat pe ganduri, a dat dovada de vointa si a decis ca este timpul sa-si remodeleze silueta.

Nu a optat pentru diete-minune, ci s-a orientat catre un regim echilibrat si sanatos, pe termen lung, care i-a oferit rezultate spectaculoase. Din varietatea de diete de slabit existente, artista a optat pentru programul Weight Watchers.

A fost incantata de rezultate, iar regulile impuse de aceasta metoda i s-au parut atat de accesibile, incat, ulterior, a devenit si imaginea brandului acestui program celebru. In doar un an de la inceputul dietei, cantareata a ajuns sa cantareasca cu 36 de kilograme mai putin, in 2010, iar scaderea a continuat si ulterior.  

Ce presupune dieta Weight Watchers?

Weight Watchers a devenit, cu mult timp in urma, un brand in SUA si una dintre cele mai populare si de succes metode de slabit ale vedetelor. Programul se bazeaza pe un sistem de puncte.

Fiecarui aliment ii este asociat un numar de puncte per 100 g de produs. Punctele se stabilesc in functie de mai multe criterii, dar in special de numarul de calorii si aportul de grasimi pe care fiecare il are.

Cu cat alimentele au mai putine puncte per suta de grame, cu atat sunt mai sanatoase si pot fi consumate in cantitati mai mari.

In fiecare zi de dieta, este recomandat consumul unui anumit numar de puncte. Capitalul de puncte se stabileste in functie de mai multe criterii legate de varsta, sex, greutate, inaltime si activitate fizica.

Adeptii dietei au voie sa consume doar alimente care insumeaza numarul de puncte care le este repartizat in respectiva zi. Exercitiile fizice, care reprezinta o parte importanta a dietei, sunt esentiale pentru marirea numarului de puncte care se pot consuma zilnic.

Cu alte cuvinte, daca se face sport, se pot consuma ceva mai multe alimente, zilnic, decat atunci cand nu se apeleaza si la miscare fizica, ceea ce poate fi o veste buna pentru un gurmand.

Planul Weight Watchers invata adeptii lui sa manance calculat si ponderat. Propune un regim alimentar care favorizeaza scaderea treptata in greutate.

In America, programul Weight Watchers are foarte multi adepti care se intalnesc ocazional pentru a se sustine reciproc si pentru a schimba impresii legate de dieta si rezultatele obtinute.  

Tu ai tinut vreodata dieta Weight Watchers? Crezi ca ar trebui mai promovata si la noi in tara? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta Weight Watchers Diete slabit Slabit vedete Slabit sanatos

Articole recomandate

Citeste si despre