Dieta fulger: Slabeste 2 kg in 3 zile mancand castraveti!

/ / Modificat: 2013-11-01
Dieta fulger: Slabeste 2 kg in 3 zile mancand castraveti!

Dietele fulger sunt planuri alimentare care ofera rezultate rapide in termen scurt. Unul din aceste regimuri fulger de slabit este cel cu castraveti.

Este o dieta-minune de slabit, care ofera rezultate rapide, dar care nu poate fi urmata decat foarte rar, pentru a nu periclita sanatatea. Iata care sunt regulile, dar si riscurile dietei care te ajuta sa slabesti 2 kilograme in 3 zile!  

Dieta fulger: slabeste mancand castraveti!

Dieta cu castraveti este o cura de slabire fulger, pe care si vedetele de la Hollywood o urmeaza, Jennifer Aniston fiind doar una dintre celebritatile care au apelat la astfel de masuri rapide de pierdere a kilogramelor in plus.

Slabirea rapida a celor 2 kilograme in 3 zile se face datorita proprietatilor pe care le are castravetele in procesul de slabit si a putinelor masuri alimentare care trebuie urmate in aceasta perioada. Castravetii reusesc sa iti remodeleze rapid silueta, deoarece:

  • hidrateaza intens, intrucat contin foarte multa apa;
  • combat retentia apei in organism;
  • stimuleaza metabolismul sa arda grasimile;
  • imbunatatesc aspectul pielii;
  • detoxifiaza organismul (contin fibre, au efect diuretic etc.)

Toate aceste efecte pe care castravetele le are in organism, alaturi de cateva reguli simple, te ajuta sa scapi de 2 kilograme in doar 3 zile.  

Planul alimentar al dietei fulger cu castraveti

Dieta fulger cu castraveti nu presupune un plan alimentar elaborat si sofisticat. Principala regula este cresterea consumului de castraveti si eliminarea din meniu a grasimilor hidrogenate, sucurilor din comert, alcoolului, prajelilor si a altor alimente hipercalorice care predispun la ingrasare.

Tot ce trebuie sa faci este sa mananci, in aceste 3 zile, cat mai multi castraveti proaspeti. Acestia pot fi consumati simpli sau in salate, alaturi de alte legume. Nu ai voie carnuri, branzeturi sau alte lactate in dieta.

Cele 3 zile sunt vegetariene si trebuie sa se concentreze doar pe consumul de legume, in special al castravetilor. Indiferent de cantitatea de castraveti consumata, nu se pune problema unui aport caloric crescut, intrucat au foarte putine calorii - 13 calorii la 100 g.  

Riscurile dietei fulger pentru sanatate

Fiind vorba de o dieta rapida si restrictiva, dieta cu castraveti ridica aceleasi riscuri pentru organism pe care le atrage oricare cura de slabit "minune", care promite slabire rapida in timp foarte scurt.

Dieta nu doar ca nu poate fi tinuta pe termen lung, din cauza restrictiilor foarte mari, care priveaza organismul de substante nutritive importante, dar nu este indicat nici sa fie urmata foarte des.

Din pacate, rezultatele obtinute in urma dietei fulger ar putea fi temporare, intrucat este una dintre curele predispuse la efectul yo-yo. Acest lucru inseamna ca, dupa terminarea dietei si revenirea la alimentatia obisnuita, kilogramele pierdute revin in silueta si chiar se inmultesc.  

Tu ai tinut vreodata dieta cu castraveti sau vreun regim de slabit fulger? Ce rezultate ai obtinut si cum ai reusit sa pastrezi efectele dietei pe termen lung? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete rapide

Articole recomandate

Citeste si despre