Dieta de vedeta: Nicole Richie

/ / Modificat: 2013-06-17
Dieta de vedeta: Nicole Richie

Nicole Richie este una dintre vedetele ale caror siluete au trecut de la o extrema la alta, de-a lungul timpului. In urma cu cativa ani, era suspectata ca ar suferi de o tulburare alimentara, din cauza siluetei silfide pe care o afisa. Dupa nasterea copiilor si multiplele kilograme care i-au afectat silueta in timpul sarcinilor, vedeta si-a facut ordine in programul alimentar, a inceput sa faca sport, iar in prezent este fericita castigatoare a unei siluete de invidiat!

Viata de familie echilibrata, secretul siluetei lui Nicole Richie

Inainte de casatoria cu Joel Madden, vocalistul trupei Good Charlotte, vedeta reality-show-ului "The Simple Life", a dus o viata zbuciumata, care si-a pus amprenta asupra sanatatii si aspectului sau fizic. Intre cele 2 nasteri pe care le are la activ, vedeta a suferit mai multe fluctuatii de greutate, ajungand chiar si la supraponderalitate.

Dupa adoptarea unor metode periculoase de slabit, care s-au soldat cu efectul yo-yo, prin 2007, Nicole Richie a suferit o transformare socanta. De la formele pline si, in opinia unora chiar apetisante, pe care le avea, Richie a trecut la o schimbare dramatica, ajungand sa aiba silueta unei anorexice. Era suspectata ca ar suferi de o tulburare alimentara grava.

Vedeta a declarat, in nenumarate randuri, ca sotul sau a avut o influenta remarcabila asupra stilului ei de viata. A invatat-o sa faca alegeri alimentare sanatoase si sa integreze sportul in viata ei, schimbari care au reusit sa ii "resusciteze" silueta si sanatatea. In timp, cu o alimentatie echilibrata si sedinte intense de sport, corpul ei a revenit la normal, iar in prezent, vedeta afiseaza o silueta armonioasa si un organism sanatos.  

Dieta lui Nicole Richie: plan alimentar si sport

Potrivit unor surse apropiate de vedeta, Nicole a apelat la o dieta hipocalorica si la antrenamente sportive viguroase pentru a-si pune la punct silueta, dupa nastere. Intr-un interviu acordat unei publicatii din SUA, vedeta a declarat ca meniul ei alimentar zilnic consta in portii bogate de fructe si legume si cantitati crescute de apa. Bea cel putin 8 pahare de apa pe zi si este foarte atenta la tot ceea ce mananca, optand pentru consumul alimentelor intr-o stare cat mai naturala si proaspata.

O mare parte din silueta pe care Nicole o afiseaza astazi se datoreaza sportului. Vedeta a urmat programe intesive de antrenament pentru a-si tonifia organismul. Pentru remodelarea siluetei, vedeta si-a indreptat atentia spre exercitiile de tip cardio. A urmat antrenamente viguroase pe banda, bicicleta sau stepper, sub supravegherea unui antrenor personal.

Acestea au avut ca scop cresterea rezistentei organismului si marirea masei musculare, pentru un aspect armonios. Vedeta a declarat ca sportul face acum parte din rutina ei zilnica si ca a devenit un stil de viata. Pentru obtinerea siluetei pe care o afiseaza in prezent, Nicole a apelat nu doar la un antrenor de fitness, ci si la un nutritionist, de teama de a nu mai repeta greselile alimentare din trecut.  

Ce parere ai despre transformarile de silueta prin care a trecut Nicole Richie de-a lungul timpului? Crezi ca familia si "asezarea la casa" ta pot fi un imbold suficient de puternic pentru a slabi si a urma o dieta? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete vedete Diete slabit Slabit sanatos Slabit rapid

Articole recomandate

Citeste si despre