Dieta Victoriei Beckham

/ / Modificat: 2013-09-25
Dieta Victoriei Beckham

Cu nu mai putin de 4 nasteri la activ, silueta Victoriei Beckham arata, fara falsa modestie, precum a unui manechin de pe podiumurile de moda. Desi, poate parea ca are arderi puternice si ca natura a fost generoasa cu conformatia ei corporala, vedeta a declarat, in nenumarate randuri, ca mentinerea greutatii ideale nu a fost lipsita de sacrificii.

Iata una dintre cele mai rapide si spectaculoase diete la care a apelat frecvent Posh Spice pentru a afisa mereu o silueta model - dieta cu capsuni!  

Dieta cu capsuni, celebra printre vedetele de la Hollywood

Victoria Beckham are foarte mare incredere in dieta cu capsuni. Prima oara cand a incercat-o a fost prin anii 2000, iar de atunci, i-a devenit un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus.

Nu a ezitat sa o repete ori de cate ori greutatea ei a suferit fluctuatii. Exemplul vedetei a fost preluat si de alte vedete, Brtiney Spears fiind doar una dintre cele care au acordat o sansa dietei bazate pe capacitatea capsunilor de a arde grasimile si a scadea greutatea.

Dieta cu capsuni - slabesti 3 kilograme in 7 zile!

Meritul popularitatii dietei cu capsuni este datorat rezultatelor rapide pe care le ofera, fara efecte secundare majore asupra sanatatii. Dieta ale carei ingrediente-cheie sunt capsunile te ajuta sa slabesti in jur de 3 kilograme intr-o saptamana, fara infometare.

Capsunile sunt alimente sanatoase care contribuie la stimularea metabolismului si la detoxifierea organismului, ceea ce favorizeaza scaderea in greutate. Capsunile sunt unele dintre fructele cu cel mai mare continut de fibre, contribuind din plin la eliminarea toxinelor din organism si prevenirea formarii straturilor adipoase.

Pe langa efectul detoxifiant, fibrele ajuta si la instalarea rapida a senzatiei de satietate, ajutandu-te sa previi episoadele de supraalimentare care ti-ar putea afecta serios silueta.

Capsunile au si un continut caloric foarte mic, ceea ce le face gustari si alimente potrivite pentru orice persoana care tine dieta - 100 g de capsuni contin doar 27 de calorii.  

Dieta cu capsuni. Planul alimentar al Victoriei Beckham

Meniul din timpul dietei este sarac in grasimi, zahar si exces de calorii. Regimul nu ofera un meniu strict al fiecarei zile de dieta, dar recomanda consumul alimentelor cat mai sanatoase si in stare naturala. In mare, dieta recomanda excluderea urmatoarelor categorii de alimente, pe tot parcursul dietei:

  • carne procesata industrial - mezeluri, mici, carnati;
  • prajeli;
  • produse de patiserie si panificatie, facute cu paine apa si grasimi saturate;
  • preparate cu continut crescut de zahar si dulciuri;
  • fast-food.

Principala regula a curei de slabire facuta celebra de Victoria Beckham se bazeaza pe consumul a 300 g de capsuni inainte de fiecare masa principala.

De asemenea, fructele pot fi folosite si ca gustari, intre mese, in conditiile in care apare senzatia de foame.

Tu ai tinut vreodata dieta cu capsuni care o mentine in forma pe Victoria Beckham? Ti se pare tentanta si usor de tinut? Spune-ne parerile si trucurile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre