Cum slabesti in cateva zile cu ajutorul laptelui batut

/ / Modificat: 2013-10-03
Cum slabesti in cateva zile cu ajutorul laptelui batut

O cura de slabire bazata pe lapte batut! Suna ciudat, dar o astfel de dieta te ajuta sa fii mai in forma si sa dai jos kilogramele nedorite. Ca si alte produse lactate, laptele batut iti confera calciul necesar pentru a preveni acumularea grasimilor in tesuturi.

Citeste mai jos cum obtii o talie subtire in doua saptamani cu ajutorul laptelui batut.

Beneficiile laptelui batut in curele de slabire

Laptele batut contine o cantitate mare de proteine, iar acest lucru iti confera senzatia de satietate, ceea ce face ca tu sa consumi mai putine alimente. In afara proteinelor, laptele batut contine carbohidrati, iar asta inseamna ca tu obtii energia necesara pentru un organism sanatos si plin de vitalitate.


Oamenii de stiinta sustin ca indiferent daca ramai sau nu la o dieta bazata pe consumul de lapte batut si pe alte produse lactate, vei fi multumita cu modificarile aduse taliei tale. Acest lucru se datoreaza calciului, responsabil cu reglarea metabolismului grasimilor si prevenirea acumularii lor in organism. Cand doza de calciu nu este de ajuns, celulele adipoase stocheaza grasimi, care le fac sa devina mai mari si mai groase, iar pe tine sa te ingrasi.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Slabit rapid Dieta slabit

Articole recomandate

Citeste si despre