Ce diete tin vedetele

/ / Modificat: 2013-10-09
Ce diete tin vedetele

Atunci cand au avut probleme cu greutatea, multe dintre vedetele noastre au luat masuri imediate si iata ca azi pot da si altora sfaturi din experienta lor.

Cel mai recent exemplu este Andreea Marin, una dintre vedetele cel mai aspru criticate. Insa Andreea nu e singura care a dovedit ca are ambitie sa slabeasca. De exemplu Nicoleta Luciu a devenit un model pentru multe proaspete mamici, pentru ca a avut forta sa slabeasca si dupa cea de-a doua nastere, cea a tripletilor, sau de ce nu, Elena Udrea care a demostrat ca este un politician care are preocuparile oricarei femei obisnuite, atunci cand si-a dezvaluit dieta.


Dar sa le luam pe rand si sa vedem ce au mancat si cum au reusit divele noastre sa slabeasca!

Andreea Marin

Andreea Marin a fost o buna bucata de vreme criticata pentru felul in care arata. Dupa ce a trecut de la silueta de zana, la o silueta neglijata, Andreea a fost tot timpul tinta presei, chiar daca se straduia in fel si chip sa isi ascunda formele cu ajutorul vestimentatie.

Schimbarea s-a produs insa si in cazul ei. Fosta sotie a lui Stefan Banica se poate lauda acum ca este un cu totul alt om. Raspunsul la toate problemele sale le-a gasit in Turcia, la Bodrum unde a petrecut 10 zile intr-un centru de sanatate. In aceste zece zile, Andreea a urmat o cura de detoxifiere, adica a baut doar supe si sucuri speciale cu un aport nutritional mare la fiecare jumatate de ora si a invatat cum sa inlocuiasca alimentele nocive pe care le consumam, cum e zaharul de exemplu, cu altele sanatoase si naturale.

Dupa aceasta detoxifiere drastica Andreea continua sa isi tina alimentatia sub supraveghere.

Exemplu de meniu pentru o zi


Mic dejun - 250 ml de lapte de migdale (se face atat de usor acasa!);

Gustarea 1 - salata rucola cu avocado si nuci;
Pranz - ciuperci umplute cu pate raw;
Gustare 2- hummus si tabouleh;
Cina - salata cu alge.

Pe langa dieta alimentara, zana face foarte mult sport, merge la sala frecvent si recunoaste ca la sfarsitul antrenamentelor este epuizata, dar face si yoga si tratamente corporale.

De cand s-a apucat serios de slabit, Andreea a reusit sa scape de 10 kilograme, iar acum spune ca deja nu mai tine dieta, ci doar are grija sa manance sanatos. "Nu mai tin dieta, dar mananc sanatos atat eu, cat si fiica mea. Am invatat sa mananc sanatos la 38 de ani. E bine si acum decat niciodata. Fac sport in continuare, traiesc asa cum trebuie, pretuind viata. Ma simt bine in pielea mea", a povestit Andreea Marin.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete vedete

Articole recomandate

Citeste si despre