Sexul cu copilul in camera sau in casa

/ / Modificat: 2011-11-07
Sexul cu copilul in camera sau in casa

Sa faci sex cu un copilas in camera sau in casa nu este cel mai placut si excitant lucru, dar uneori poti fi nevoita. Pe langa faptul ca stai mereu cu grija sa nu se trezeasca sau sa intre peste voi, mai intervin si grijile cu privire la efectele pe care le are asupra dezvoltarii lui psihologice. Il poate marca pe copil sexul in aceeasi camera sau surprinderea actului sexual?

Sexul in aceeasi camera cu copilul - Da sau nu?

Specialistii sustin ca nu este nimic rau in a face sex in aceeasi camera in care se afla copilul atata timp cat este un bebelus mai mic de 6 luni. Il puteti pune in patut si va puteti vedea de treaba. Daca doarme este cu atat mai bine. Problema este sa va simtiti voi confortabil facand asta.

Daca micutul este mai mare de 6 luni si este si treaz atunci este mai bine sa va abtineti sa intretineti relatii sexuale in fata lui. Copilul care are varsta de aproape 2 anisori sau peste ar putea simti sentimente de frica sau teama atunci cand va vedea ca va harjoniti. El nu interpreteaza ca asa va iubiti, ci ca tati ii face rau lui mami. Este mai bine sa va retrageti intr-un spatiu ferit de ochii copilului.

Sexul cu copilul in casa

Intretinerea raporturilor sexuale este un subiect delicat atunci cand ai copii maricei prin preajma. Este stresant, frustrant si de cele mai multe ori taie cheful parintilor inainte de start. Le este frica sa nu care cumva cei mici sa dea buzna peste ei si sa ii prinda in timpul actului sexual.

Copiii mici, si chiar si cei mai maricei, au tendinta de a veni pe neasteptate in patul parintilor, in orice moment al zilei. De asemenea, nu au nicio jena in a intra la baie peste voi sau in a da buzna in dormitorul conjugal.

In mod cert nu este indicat sa faci sex in fata copilului si cu atat mai putin ca acesta sa te prinda cand te iubesti cu partenerul.

Insa cel mai indicat este sa vorbesti cu micutul tau despre ce inseamna intimitate si spatiul privat, precum si despre respectul acordat acestora. El trebuie educat sa nu intre fara sa ciocane, sa nu intre niciodata peste cineva in baie etc.

Cel mai indicat este sa intretii relatii sexuale cu usile inchise, abia dupa ce acestia adorm seara. Daca nu, si somnul de pranz poate fi o oportunitate pentru a te harjoni cu taticul. In rest, profitati din plin de absenta copilului - cand este la bunici, gradinita etc., de vacante si de alte momente care va ofera ocazia sa fiti doar voi doi, fara copil.

Sursa foto: www.parentsconnect.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex parinti Sex cuplu Viata sexuala

Articole recomandate

Citeste si despre