Cum sa ai o viata sexuala activa in vacanta, cu copiii in preajma

/ / Modificat: 2012-08-29
Cum sa ai o viata sexuala activa in vacanta, cu copiii in preajma

Extinderea familiei poate schimba dinamica sexuala in cuplu, dar multi parinti gasesc modalitati de a se bucura de pasiunea in cuplu si atunci cand copiii sunt prin preajma. Incearca mai multe trucuri simple care te ajuta sa ai o viata sexuala activa in vacanta, chiar si cu copiii prin preajma.

Primele vacante cu copiii pot fi deosebit de obositoare pentru parinti, dar putin timp petrecut in doi poate fi suficient pentru a te bucura de pasiunea in cuplu. De multe ori orgasmul nu este posibil si poate nici chiar penetrarea, dar contactul fizic apropiat dintre parteneri, chiar si pentru cateva minute poate fi un element cheie pentru relatie.

Cand ai un bebelus

Cand iei cu tine micutul tau de 1-2 ani, ai la dispozitie mai multe moduri de a avea putina intimitate in cuplu fara ca puiul tau sa se simta parasit.

Pe podea

Cand bebelusul doarme in pat, cel mai bun loc de sex pentru parinti este podeaua. Cu cateva paturi si perne puteti crea un mediu comod pentru o partida de sex rapida ce nu il va trezi pe micut.

Pe balcon

Daca balconul sau terasa camerei de hotel are o priveliste relativ retrasa, poate fi locul ideal pentru cateva momente fierbinti in doi, atunci cand copilul tau trage un pui de somn. Cand esti in vacanta cu un bebelus foarte mic, ia cu tine si monitorul pentru bebe, pe care il poti lua pe balcon ca sa te asiguri ca nu-l lasi sa planga prea mult singur.

Plimbare pe plaja

Ai gasit un colt retras de plaja? Micutul tau se poate bucura de aerul sarat in caruciorul orientat catre mare, in timp ce tu si partenerul, asezati o patura pe nisip si va acoperiti cu o alta pentru cateva momente fierbinti.

Patut portabil

Daca esti dispusa sa investesti intr-un patut portabil, acesta poate fi instalat in baie si umplut cu jucarii inainte ca micutul tau sa adoarma. Astfel, ai la dispozitie patul din camera de hotel, iar daca ai si noroc, micutul tau nu se va trezi sau nu va incepe sa planga tare prea repede.

Cand ai copii marisori

Chiar daca micutul sau micutii tai sunt deja marisori, vorbesc si sunt mai greu de controlat, ai la indemanda cel putin 3 solutii pentru a-ti asigura cateva momente romantice in vacanta.

In baie

O baie romantica cu partenerul in timp ce copiii dorm sau se joaca in camera de hotel poate fi cel mai bun moment pentru o partida de sex satisfacatoare. Da televizorul tare inainte sa intri in baie pentru a te asigura ca cei mici nu aud nimic.

Cort pentru copii

Instaleaza un cort pentru copii in camera de hotel si umple-l cu jucarii aduse special de acasa cu care se pot juca doar inauntrul lui. Pune-l cat mai departe de pat si fa-ti de cap cu partenerul sub patura, in liniste. Deschiderea fermoarului cortului va ofera un ragaz suficient pentru a nu fi surprinsi in mod neplacut de micuti.

In masina

Unele hoteluri ofera servicii de baby-sitting sau locuri de joaca supravegheate la care poti apela pentru cateva ore. Chiar daca pretul poate fi piperat, momentele de pasiune pe care le poti petrece cu partenerul fie in camera, fie in masina vor compensa costul acestor servicii. Te poti intoarce apoi mai vesela si mai rabdatoare la cei mici care iti consuma cea mai mare parte din energie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata sexuala Vacanta cu familia Vacanta cu copiii

Articole recomandate

Citeste si despre