Cu ce mint barbatii femeile?

/ / Modificat: 2006-10-25
Cu ce mint barbatii femeile?

Considerand ca deja ne-am dat seama de minciunile pe care le spun femeile, ne-am decis ca este timpul pentru o revansa. La urma urmei, nu suntem ingerasi - si cu siguranta suntem tentate de multe ori sa modificam adevarul pentru a ne proteja, pentru a-i face pe barbati fericiti si pentru a ne pune pe noi, femeile intr-o lumina mai buna. Cateodata, putem spune ca minciuna este necesara, dar in alte momente adevarul poate fi solutia problemei si nu trebuie decat sa-l recunoastem.

1. Nu esti grasa!

Urmatoarea situatie este comuna majoritatii cuplurilor: tu si partenerul va pregatiti pentru o iesire in oras, pe cand el te asteapta sa te aranjezi, tu il intrebi: "Arat grasuta in rochia aceasta?". Cel mai probabil raspuns va fi: "Nu, desigur ca nu arati astfel" urmat de "Esti frumoasa" sau alte complimente de acest gen. Alti barbati ignora intrebarea, astfel fiind siguri ca vor scapa nevinovati. Insa exista si o parte buna, exista posibilitatea ca barbatii sa ne minta in privinta acestui subiect pentru a ne indeparta grijile ( in cazul mamicilor).

2. "Vorbim mai tarziu"

Aceasta mica fraza ajuta pe majoritatea barbatilor sa iasa din incurcatura de a vorbi despre ceva important. In majoritatea cazurilor, ei nu vor mai vorbi despre "vorbitul mai tarziu" deoarece acest lucru nu se va mai intampla. Desi este o arma puternica din arsenalul barbatilor, ne putem da seama ca acestia evita subiectul, in cazul in care folosesc aceasta fraza prea des.

3. Imi place cum gatesti

Exista posibilitatea ca majoritatea femeilor sa nu stie sa gateasca fara o carte de bucate, desi nu le convine situatia, majoritatea barbatilor suspina si accepta situatia. Atunci cand este intrebat daca ii place ce ai preparat, acesta minte de fiecare data ca totul este bun pentru a evita sa participe si la aceasta treaba in bucatarie.

4. Nu ma gandesc la alte femei

O alta problema de negare a barbatilor este faptul ca nu se gandesc la alte femei. Oricat de indragostiti sunt barbati este imposibil sa nu se gandeasca si la alte femei, faptul ca preferam sa nu se si intalneasca cu alte femei, este cu totul alta treaba, poate ca ar trebui sa acceptam acest lucru. La urma urmei, trebuie sa recunoastem ca si noi ne gandim la alti barbati inafara de partener. Astfel, minciuna aceasta este una mica si draguta si in mod evident ne-ar rani adevarul.

5. Poti folosi aparatul meu de ras

Majoritatea barbatilor sunt ingroziti de acest subiect si de parul nostru de pe picioare in special. Partenerul nu doreste sa te contrazica si accepta pana la urma sa-i folosesti aparatul de ras. Nu ii cere acest lucru! Cel mai indicat este sa iti cumperi tu unul, este mult mai curat astfel si vei putea evita certuri.

6. Imi plac la nebunie filmele cu Meg Ryan

Unele minciuni exista pur si simplu pentru a le salva energia, iar aceasta este una dintre ele. Majoritatea accepta faptul ca noi ne uitam la filme romantice, nerealiste, plictisitoare si ne spun ca si lor le plac doar pentru a profita de romantica din noi la sfarsitul filmului. La urma urmei, toata lumea castiga.

7. Imi place sa-mi petrec timpul cu mama ta

Toata lumea stie ca modalitatea prin care un barbat are drum liber spre inima unei femei este prin familie, desi aceasta ii poate parea mai stresanta decat Costanzas din Seinfeld. De aceea, ei considera ca daca se poarta frumos si noi ne vom comporta ca atare. Indiferent daca este vorba de barbati sau femei, putem recunoaste cu totii faptul ca ne este frica de intalnirile cu soacra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Minciuni parinti

Articole recomandate

Citeste si despre