Cadouri pe care sotul tau si le doreste in secret, insa nu ti le va cere niciodata

/ / Modificat: 2017-10-10
Cadouri pe care sotul tau si le doreste in secret, insa nu ti le va cere niciodata

Senzatia pe care o ai atunci cand primesti un cadou este nemaipomenita, mai ales cand vine din partea jumatatii tale. Insa cei mai multi barbati nu iti vor spune niciodata ca isi doresc lucrul "X" sau "Y", chiar daca tanjesc in secret dupa anumite daruri pe care si le-ar dori din partea ta.

Iata cateva cadouri pe care sotul tau si le doreste in secret, insa nu ti le va cere niciodata:

O traditie a voastra

Desi multi barbati nu arata, ei sunt, in adancul sufletului lor, foarte romantici. Sotul tau se va topi si te va aprecia si mai mult daca te gandesti la un cadou care sa va uneasca si mai mult: este vorba despre o traditie a voastra, un obicei pe care sa il faceti doar voi, o data pe an sau ori de cate ori aveti ocazia. Asa ca poti alege sa ii prepari o inghetata facuta dupa o reteta nascocita de tine, sa faceti o plimbare cu bicicletele, intr-o zi de weekend din luna ori sa faceti bungee-jumping impreuna.

Un fotoliu puf

Un cadou care il va face cu adevarat fericit este un fotoliu puf. Il poate pune oriunde in casa, nu este greu de manipulat, iar in el se va simti ca un adevarat rege, mai ales cand soseste acasa dupa o zi stresanta si obositoare la serviciu.

O zi in care sa faci ceea ce ii place

O zi in care sa il alinti este visul oricarui barbat. Ii gatesti mancarea preferata, ii aduci micul dejun la pat, seara ii pregatesti o cina romantica, urmata de un masaj si de desert in...dormitor. Ce isi poate dori mai mult decat atat de la jumatatea lui?

Invita-l la o intalnire

De cand nu ati mai iesit in oras ca doi adolescenti abia cuprinsi de fiorul iubirii? Probabil ca nici nu iti mai aduci aminte. Asa ca nu mai sta pe ganduri, suna si rezeva locuri intr-un club si purtati-va ca si cand sunteti la prima intalnire. Este si un mod ideal de a va revigora relatia, de a iesi putin din rutina.

Momente de tandrete

In fiecare zi ai acelasi program: pregatesti micul dejun, duceti copiii la scoala sau la gradinita, il saruti in fuga, pleci la birou, apoi, seara, luati cina impreuna, eventual va uitati la un film, dupa care mergeti la culcare si cadeti lati de oboseala. Ce ar fi sa schimbi putin lucrurile si sa ii oferi putina tandrete?

Imbratiseaza-l patimas, spune-i cat de important este pentru tine, trimite-i un mesaj in timpul zilei in care sa ii spui cat de mult il doresti. O sa se simta, cu adevarat, cel mai important barbat de pe planeta. Sa nu uitam ca gesturile de afectiune sunt cele care fac, cu adevarat, diferenta.

Sa faci ceva pentru tine

Un mod placut de a-l surpinde pe partenerul tau este sa faci ceva si pentru tine, pentru ca astfel vei fi fericita. Iar pentru el nimic nu conteaza mai mult decat fericirea ta! Asa ca invata o limba straina sau apuca-te de scoala de soferi. Poti face ceva ce el te incurajeaza de mult, insa tu nu ai avut niciodata timp sau curajul sa faci acest lucru. Nu mai amana nicio clipa!

Un gadget de ultima generatie

Barbatilor le plac mult gadget-urile si sunt tot timpul la curent cu ceea ce este nou. Asa ca iti poti surprinde cu adevarat partenerul daca ii vei cumpara o pereche de casti, un telefon, un radio portabil sau orice alt device de ultima generatie.

Ajuta-l sa isi indeplineasca un vis

Stii ca ii place foarte mult pescuitul si viseaza la o partida relaxanta de pescuit? Nu mai sta pe ganduri si aranjeaza tu una. Il poti duce, de asemenea, la un curs unde sa invete sa faca un cocktail sau la un atelier de fotografie, daca are una dintre aceste pasiuni. Este imposibil sa nu gasesti o activitate care sa ii faca placere si cu care sa ii faci o surpriza de proportii, la care nici nu visa.

Lucruri pentru pasiunile sale

Este topit dupa excursiile in aer liber, iti spune despre cat de mult i-ar placea sa doarma sub cerul liber, la mare ori la munte, este pasionat de natura? Atunci ii poti face una dintre cele mai mari surprize ale vietii lui: cumpara sau imprumuta un cort de la un prieten si aranjeaza un wekeend in doi, pe care sa il petreceti la cort, in natura. 

Pregateste-i un tort

De ziua lui si-a dorit mereu un tort pregatit de tine, insa ai amanat mereu momentul, iar tortul a fost tot de la cofetarie. De data aceasta fa-i o surpriza si pregateste tu tortul. Bucuria lui va fi una imensa!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre