4 greseli pe care le fac femeile in pat

/ / Modificat: 2017-02-21
4 greseli pe care le fac femeile in pat

Femeile au adesea tendinta de a da vina pe barbati pentru... orice. Insa cand vine vorba de sex, acestia sunt pusi la zid de fiecare data cand se iveste ocazia. Este timpul ca femeile sa se mai uite si in "ograda" lor si sa vada daca nu cumva sexul de proasta calitate si viata sexuala neimplinita nu sunt cauzate chiar de catre ele! Iata patru greseli pe care le fac frecvent femeile cand vine vorba de sex!

Nu preiau niciodata initiativa

Iti doresti sa ai o viata sexuala implinita, dar astepti mereu ca partenerul tau sa faca primul pas pentru a initia sexul.

Este important sa stii ca atunci cand un barbat simte ca dorinta de a face sex vine doar din partea lui, incepe sa creada ca nu iti place sa faci acest lucru sau ca ai devenit dezinteresata de el. Si lui ii place la fel de mult ca si tie sa fie abordat si atras intr-o partida sexuala.

Nu comunica despre ce le place si ce nu

Faceti sex de foarte mult timp, dar parca a fost intotdeauna lasat in voia sortii si a devenit o rutina. Cu cat se instaleaza mai mult monotonia, cu atat partidele de sex devin mai rare, iar viata sexuala se stinge incet, dar sigur.

In dormitor, plictiseala este cauzata adesea de lipsa de comunicare cu partenerul. Stii cum si ce iti place, dar nu ii spui niciodata. Ai intotdeauna pretentia ca el sa intuiasca placerile tale si punctele erogene. Gresit! Partenerul tau nu este un ghicitor, are nevoie sa-i fii un ghid util si sa-l indrumi pentru a te face sa atingi placerea sexuala si sa te simti satisfacuta.

Dau prea multa atentie felului in care arata

Ca orice femeie, probabil ca nu iti place chiar fiecare particica a corpului tau. Insa nici nu trebuie sa faci o drama din asta sau sa lasi ca acest lucru sa iti afecteze viata sexuala.

Cu cat esti mai preocupata de cat de intuneric sa fie in camera, pe unde sa te atinga si pe unde nu si gandul iti e la colaceii de pe burtica sau la celulita de pe coapse, cu atat partidele sexuale vor fi mereu un esec. Nu te poti concentra la ce este mai important, iar acest lucru va ruina viata ta sexuala.

Relaxeaza-te si gandeste-te ca partenerul tau te doreste in acele momente exact asa cum arati, iar gandul lui cu siguranta nu este la defectele tale corporale si la lumina din camera. Fii alaturi de el cu fiecare experienta sexuala pe care o aveti si evita sa te gandesti la lucruri care iti distrag atentia de la placerea pe care sexul ti-o ofera.

Se supara de cate ori li se sugereaza sa incerce ceva nou

Dupa ce trece o perioada destul de lunga de timp peste relatia voastra, viata sexuala ar putea intra in impas, iar rutina de a incerca mereu aceleasi pozitii sexuale ar putea spune multe despre calitatea slaba a sexului.

In incercarea de a mai condimenta si diversifica un pic viata sexuala, partenerul tau iti face tot felul de propuneri legate de jocuri erotice, jucarii sexuale sau locatii ori pozitii noi de experimentat. Daca de fiecare data ti se par revoltatoare si le respingi, viata ta sexuala va avea de suferit. Important este sa gasiti acele lucruri noi care sa va faca pe amandoi sa va simtiti bine. Discutati mai des si mai deschis despre acest subiect.

Care ti se par cele mai mari greseli pe care le fac femeile in pat si care crezi ca sunt solutiile lor? Spune-ne sfaturile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex cuplu Viata sexuala femei

Articole recomandate

Citeste si despre