6 moduri Feng Shui prin care atragi energia negativa in casa ta

/ / Modificat: 2017-02-24
6 moduri Feng Shui prin care atragi energia negativa in casa ta

Energia sau vibratia negativa, asa cum este cunoscuta in arta Feng Shui, isi poate face aparitia cu usurinta in casa ta. Este de ajuns sa-ti treaca pragul musafiri nepoftiti, sa ai in casa lucruri la mana a doua, sa asculti muzica violenta sau sa primesti daruri de la persoane negativiste, pentru ca vibratia pozitiva a casei sa fie "zdruncinata" din temelii si energia negativa sa patrunda in caminul tau!

Cadouri de la persoane cu atitudine negativa

Nu doar persoanele pesimiste atrag energia negativa in casa ta, ci si darurile pe care ti le fac acestea. In cazul in care acel dar nu este dat din suflet sau cu bunavointa, va fi incarcat de energie negativa si o va revarsa in casa ta, atat timp cat il tii prin preajma.

Muzica agresiva sau violenta

Muzica este una dintre artele care trebuie sa inspire la liniste, relaxare, armonie. Potrivit principiilor Feng Shui, muzica agresiva (ritmurile, nu versurile) nu intra in aceasta categorie si atrag o vibratie negative.

Specialistii sustin ca muzica agresiva te face sa devii agitat si iti creste starea de nervozitate, atragand energia negativa in casa ta. Opteaza pentru ritmuri relaxante si armonioase, care te inspira la o stare de bine.

Musafiri nepoftiti

Lasi pe oricine sa iti treaca pragul usii si sa-ti paseasca in casa? Renunta la acest obicei daunator energiei pozitive din casa ta.

Selecteaza cu atentie persoanele care iti intra in casa si asigura-te ca sunt pozitive si optimiste, astfel incat sa atraga vibratia potrivita in caminul tau.

In cazul in care persoane cu energie negativa se autoinvita la tine acasa, propune-le sa va vedeti undeva in oras.

Lucruri la mana a doua

Nu cumpara un obiect sau lucru la mana a doua decat daca stii exact care este provenienta lui si ce fel de oameni l-au detinut. In cazul in care acesta a apartinut unei persoane cu o aura negativa sau dintr-un loc in care energia Feng-Shui era negativa, este mai bine sa scapi de el. Evita sa tii in casa lucruri la mana a doua care ti-ar putea dezechilibra armonia din sanul caminului tau.

Flori uscate

Un principiu din arta Feng-Shui spune sa nu tii niciodata in casa natura moarta, adica plante si flori rupte sau petale uscate.

Desi vanzarea de flori si petale uscate a devenit astazi o afacere prospera, fiind folosite pe post de decoratiuni, feng-shui-istii avertizeaza ca acestea contin energie negativa. Atat timp cat le tii in casa ta, acestea vor raspandi energia negativa in jur si armonia spirituala si energetica vor avea de suferit.

Imagini violente

Nu pastra prin casa poze sau imagini in care sunt prezente scene violente. Violenta atrage negativismul si dezechilibreaza armonia energetica a casei tale.

Decoreaza-ti casa cu poze pline de veselie, colorate si optimiste, pentru a atrage energia pozitiva in caminul tau.

Tu ce principii Feng-Shui de atragere a energiei pozitive in casa mai cunosti si de care tii cel mai mult cont? Impartaseste-ne sfaturile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre