Concurs: Propune o reteta pentru mamicile care alapteaza

/ / Modificat: 2014-02-26
Concurs: Propune o reteta pentru mamicile care alapteaza

Propune o reteta sanatoasa si echilibrata pentru mamicile care alapteaza si poti castiga premii speciale!

In calitate de proaspata mamica, toata atentia ta se concentreaza asupra ingrijirii micutei fiinte careia i-ai dat nastere. De aceea, este important sa ii asiguri puiului tau cel mai bun start in viata inca din primele 1000 de zile, oferindu-i  cel mai de pret dar: laptele matern.Si, pentru ca tot ceea ce consumi ii transmiti micutului prin lapte, este necesar sa ai o dieta echilibrata si sanatoasa pe perioada alaptarii.

alimentatie-bebelus-piure

Exista o perceptie comuna conform careia tot ce este sanatos nu este atat de gustos. Ei bine, te invitam sa spulberam impreuna acest mit pe site-ul www.aptanutricia.ro si in acelasi timp sa le ajuti pe celelalte mamici care alapteaza sa le ofere puilor lor un lapte sanatos si hranitor.

Cum poti face asta? Impartasindu-le o reteta ce reprezinta combinatia perfecta intre sanatos si delicios, adaptata nevoilor mamelor care alapteaza. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont pe www.aptanutricia.ro si sa inscrii reteta, impreuna cu poza reprezentativa, pe site la sectiunea Concurs, pana pe data de 3 martie.

Vei primi un link pe care il poti share-ui pe retelele de socializare, invitand prietenii sa te voteze. Reteta inscrisa de tine va fi evaluata de Luiza Pirvu, consultant in nutritie si de Cristina Ianuc, expert NUTRICIA. Nota finala va fi o medie intre numarul de voturi si nota acordata de cele 2 experte, unde cea din urma va conta in proportie de 70%.

alimentatie-bebelus-supa

O reteta sanatoasa si savuroasa merita un premiu pe masura, nu? Asa ca pe primele 7 castigatoare, in functie de punctajul obtinut, le asteapta seturi de vase Delimano si Tefal, in care pot gati cele mai bune si hranitoare retete pentru mamele care alapteaza. Iar, pentru a te ajuta sa obtii reteta perfecta pentru o mama care alapteaza, iti punem la dispozitie NutriPlan pentru inspiratie si sfaturi privind dieta mamei pe perioada alaptarii.

Daca nu te numeri printre cele 7 norocoase, nu-i nimic. Iti punem la dispozitie premiul de popularitate, constand intr-un storcator de fructe Delimano. Tot ce iti trebuie este un numar cat mai mare de voturi.

Suna delicios, nu? Ei bine, atunci te invitam la Concursul AptaNutricia sa imbini utilul cu placutul si sa fii recompensata pentru asta. O dieta sanatoasa, echilibrata, dar si gustoasa in perioada alaptarii il va ajuta pe micutul tau sa beneficieze de un izvor de sanatate inca din primele 1000 de zile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre