Unul dintre cele mai mari magazine online pentru copii din Suedia a ajuns si in Romania!

/ / Modificat: 2017-06-21
Unul dintre cele mai mari magazine online pentru copii din Suedia a ajuns si in Romania!

iELM este un magazin online cu hainute pentru copii si bebelusi fondat in anul 2013 de catre Linda Tisater Dragan si Marius Dragan. Este vorba despre o frumoasa afacere de familie, o afacere nascuta din dorinta de a veni in intampinarea mamicilor si taticilor in cautare de articole vestimentare potrivite pentru copiii lor atat din punct de vedere calitativ, cat si cand vine vorba de design.

Numele iELM a avut ca sursa de inspiratie numele celor patru copii ai Lindei si ai lui Marius: Ida, Elin, Livia si Marcel. Ei spun ca cei mici sunt cei care le ofera energia si creativitatea pentru a veni mereu cu noi idei si solutii pentru parinti.

magazin-haine-ielm

iELM aduce publicului din Romania articole vestimentare deosebite in editie limitata. Hainele sunt vesele, colorate si unice dar la un pret foarte accesibil. Mai mult decat atat, iELM ofera parintilor o optiune inedita de personalizare a hainutelor cu numele copilului, numele personajului preferat din desene animate sau orice alt text ce l-ar incanta pe cel mic si, de ce nu, chiar si pe cei mari!

Fiind si ei parinti, Linda si Marius si-au dorit sa ofere produsele pe care ei insisi le-ar cumpara pentru copiii lor. “Nimic nu este mai important pentru noi decat sa oferim haine de buna calitate”, afirma Linda. Hainele colorate si frumoase atrag privirile admirative ale tuturor insa de fapt cel mai important aspect este confortul bebelusului sau al copilului. Hainele lor trebuie sa fie intotdeauna moi si finisate cu grija.

Hainele usor de imbracat reprezinta un plus de confort atat pentru cel mic, cat si pentru parinti. iELM isi propune sa ajute parintii prin oferirea unor haine foarte usor de imbracat si confortabile. Mai mult decat atat, magazinul online ofera articole vestimentare segmentate pentru categoriile de varsta astfel incat sa fie cat mai usor de gasit produsul potrivit pentru bebelus.

Filosofia iELM este aceea de a crea haine pentru copii folosind un design inovator si vesel in care aspectul, functionalitatea si textura materialelor joaca un rol la fel de important. Hainele prezinta un stil simplu in care micile detalii, textura si calitatea materialelor sunt cele ce trasforma articolele vestimentare in ceva cu adevarat special. Majoritatea hainelor sunt unisex, un detaliu foarte important pentru Linda si Marius.

Mai mult decat atat, toate articolele vestimentare sunt create doar din materiale durabile ce pot rezista numeroaselor cicluri de spalare, materiale care sunt insa foarte moi si confortabile, pentru ca cei mici sa se simta mereu in largul lor.

Pe site-ul iELM.ro, parintii pot gasi haine pentru bebelusi si copii de toate varstele. Haine de exterior groase, pantaloni, body-uri, salopete, rochii, hanorace, caciuli si bluze la preturi foarte avantajoase. Hainele au un design nou pe piata din Romania si pot fi personalizate pe gustul copiilor si al parintilor. “Puteti fi siguri ca, fiind reprezentantii unei mici afaceri de familie, va suntem intotdeauna la dispozitie si oferim cele mai bune servicii pentru clienti” afirma Linda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre