De unde cumperi haine pentru nou-nascuti

/ / Modificat: 2016-05-25
De unde cumperi haine pentru nou-nascuti

Bebelusii au nevoie de haine de calitate, care sa fie foarte confortabile astfel incat pielea micutilor sa nu sufere de afectiuni.

Articolele de imbracaminte pentru nou-nascuti trebuie sa indeplineasca mai multe criterii: sa fie de calitate, comode si practice.

Astfel, nu numai bebelusii se vor bucura de ele, ci si parintii, care nu se vor mai satura sa ii admire pe cei mici. Hainutele pentru bebelusi sunt mereu dragalase si au culori frumoase, astfel incat cei mici sunt adorabili atunci cand le poarta.

Trebuie sa satisfaca nevoile bebelusului

Imbracamintea pentru nou nascuti trebuie sa satisfaca nevoile bebelusului. Astfel, trebuie sa fie, in primul rand, confortabile, dar si de calitate. Ele trebuie sa ii binedispuna pe cei mici, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba culori vesele. Aceste hainute sunt confectionate pentru toate anotimpurile. Astfel, exista haine special concepute pentru iarna, cat si hainute de vara. Cele de vara sunt viu colorate si au imprimeuri foarte frumoase.

Printre articolele pentru bebelusi care pot fi cumparate de la magazinele clasice, cat si de la cele online sunt body-urile, palariutele, rochitele, camasutele, pantaloni cu botosei, dar si body-uri cu maneci. Caciulitele, de diferite culori, si manusile sunt si ele printre hainutele de copii care se afla la mare cautare.

Oferte de haine pentru nou-nascuti, in multe magazine

Magazinele cu articole vestimentare pentru copii si jucarii sunt pline de oferte interesante, astfel incat parintii sa aiba de unde sa aleaga pentru cei mici. Asta inseamna ca este foarte usor sa gasesti hainutele potrivite. In magazinele clasice exista rafturi pline cu astfel de hainute pentru cei mici, care sunt foarte frumoase si interesante.

Trebuie cumparate in functie de masura

Cand cumperi hainute pentru bebelusi trebuie sa tii cont de masura. Pentru un bebelus abia venit pe lume se potrivesc hainutele care au inscriptionat "intre 0-3 luni".

Hainutele nu trebuie sa fie extrem de largi, nici foarte stramte pe corpul celui mic, pentru a nu ii face rau. Bebelusul trebuie sa se simta confortabil in haine, sa nu il deranjeze. De aceea, este indicat sa tai etichetele de pe spate, sa nu dauneze micutului. Nu sunt indicate hainele confectionate din materiale sintetice, fiindca pot provoca iritatii. Pielea beblusilor este cea mai sensibila!

Cumpara hainute in functie de fiecare sezon in parte. Cand cumperi astfel de hainute, ai grija sa nu aduni o colectie mare, pentru ca bebelusii cresc foarte repede si obiectele vestimentare vor ramane mici. Cand acestea nu se mai potrivesc copilasului tau, le poti dona altui nou-nascut!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre