Cum era LEGO sa dea cu piciorul la milioane de lire sterline. Wonder Woman i-a salvat pe producatorii danezi

/ / Modificat: 2017-09-01
Cum era LEGO sa dea cu piciorul la milioane de lire sterline. Wonder Woman i-a salvat pe producatorii danezi

Seturile LEGO si jocurile LEGO se numara printre favoritele micutilor si micutelor. Abordand tematici diferite, compania daneza a reusit sa dea lovitura in ultimii ani, extinzandu-si tematica. Succesul a fost imediat! Un exemplu il reprezinta seturile LEGO DC Super Hero Girls. Inceputul a fost timid pentru LEGO DC Super Hero Girls. Atat de timid inca producatorii s-au gandit sa renunte la seturi si sa opreasca producatia seturilor: "Nu functionau, asadar am avut si discutii in acest sens. Bine ca nu am facut asta, ar fi fost o greseala!".

De ce ar fi fost o greseala?

Asta pentru ca in anul 2017, vanzarile au explodat pentru jocurile LEGO. Si asta datorita seturilor tematice cu eroi: LEGO Batman Movie si LEGO DC Comics: "Vanzarile seturilor cu tematica supereroi a crescut cu 70% fata de 2014", au anuntat intr-un comunicat de presa reprezentantii LEGO.

Primul factor important: LEGO Batman Movie. Filmul aparut la inceputul anului 2017 si seturile LEGO lansate chiar inaintea filmului s-au bucurat de un succes imens. A urmat Suicide Squad. Apoi, succesul a fost dublat de lansarea filmului Wonder Woman, care inca este pe marile ecrane din toata lumea. Iar vanzarile LEGO DC Super Hero Girls au inceput nu doar sa mearga, ci sa mearga foarte bine. Batgirl, Wonder Woman, Supergirl si Harley Quinn sunt printre personajele care se bucura de cel mai mare succes printre micute. Asta pentru ca LEGO DC Super Hero Girls este set LEGO destinat fetitelor.

Iar lucrurile nu se vor opri aici pentru cei de la LEGO. Pentru ca in luna noiembrie va fi lansat Justice League, cu toate personajele mai sus mentionate: "Vom aduce pe piata seturi noi LEGO DC Super Hero Girls si LEGO Marvel", au mai adaugat reprezentantii LEGO.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lego copii Jocuri copii Jucarii copii

Articole recomandate

Citeste si despre