Cele mai populare modele de ghete din piele in 2016-2017

/ / Modificat: 2016-11-23
Cele mai populare modele de ghete din piele in 2016-2017

Conform marilor case de moda, in acest sezon de toamna- iarna, accentul cade pe unicitate, confort si extravaganta. Culorile vivace, modelele inedite si originale au impresionat audienta, si au inspirat alti creatori sa experimenteze cu texturi si combinatii splendide, menite pentru femeia moderna, indrazneata si stilata. Trendurile din anii precedenti se imbina cu elemente contemporane, ceea de duce la aparitia unor modele de pantofi, ghete si cizme de dama, care inglobeaza decenii de moda intr-un singur produs.

Pe piata romaneasca, nu de mult timp, a aparut un brand nou, ale carui creatii se ridica la rang de arta. Joyas, caci despre el este vorba, este un brand romanesc, ce a inceput timid in 2016, dar care a reusit sa impresioneze doamnele si domnisoarele prin articolele de incaltaminte ce se caracterizeaza prin rafinament, calitate si confort. Create integral manual, din materiale fine, de cea mai buna calitate, produsele marca Joyas au reusit treptat sa cucereasca privirile si inimile femeilor prin texturile speciale, culorile aprinse si design-ul elegant.

In perioada acestui sezon, Joyas a creat o noua colectie pentru 2016-2017, formata din cizme, ghete si botine de dama, perfecte atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele confortabile si practice. Inspirandu-se si de la faimosii designeri de pantofi, Joyas a reusit sa creeze modele de ghete din piele de o frumusete si un farmec aparte, ce au devenit in scurt timp preferatele acestui sezon. Urmarind trendurile de la Milano, Paris si New York, creatiile Joyas au capacitatea de a aduce o nota de stil tinutelor pe care le adopti, fiind originale si spectaculoase gratie culorilor aprinse sau texturilor catifelate si exotice.

Perfecte pentru femeile care isi doresc o nota de stil si extravaganta tinutelor casual chic, cizmele de dama Glitter au reusit sa se plaseze in topul celor mai preferate ghete de dama din piele. Confectionate manual, din piele naturala de cea mai buna calitate, peste care s-a adaugat un strat de glitter, aceste cizme scurte cu talpa joasa confera stralucire si unicitate tinutelor tale, impresionand prin accentele pretioase si finisajelor rafinate.

ghete

Esti adepta unui stil mai lejer si practic? Ei bine, atunci cizmele scurte Daisy sunt exact ceea ce iti doresti. Confectionate din piele naturala cu efect croco, acestea reusesc sa imbine pragmatismul cu versatilitatea, fiind cea mai buna alegere pentru momentele in care iti doresti o pereche de ghete de dama, din piele, cu talpa joasa, dar cu o nota de creativitate, dobandita prin utilizarea efectului croco pe intreaga suprafata a ghetelor. In nuante aprinse de rosu sau in cele intense de negru, ghetele de dama Daisy sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru tinute impecabile.

Femeile ce prefera o imagine feminina si eleganta, vor adora cizmele scurte cu toc, marca Joyas. Un model deosebit, cizmele de dama Arianna, din piele camoso de cea mai buna calitate, impletesc accentele delicate a texturii catifelate cu nuante deosebite de bordo, negru sau bej. Franjurile amplasate pe lateral asigura un design unic si vaporos, iar tocul gros iti evidentiaza silueta picioarelor, fiind perfecte pentru tinute office, elegante si delicate.

Descopera cele mai populare modele de cizme si ghete din piele, by Joyas, si paseste cu gratie in fiecare zi. Fii stralucitoare in orice moment alaturi de colectia de ghete de dama Joyas, 2016- 2017!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte femei Moda femei

Articole recomandate

Citeste si despre