Tu ce gust de alungat raceala preferi?

/ / Modificat: 2016-02-11
Tu ce gust de alungat raceala preferi?

De la venirea toamnei si pana in primavara, organismul nostru este mai predispus la raceala si gripa. In aceasta perioada, atat copiii, cat si adultii petrec mai mult timp in spatii inchise, fapt care favorizeaza transmiterea virozelor.

Stiati ca virusurile pot fi expulzate 4 metri prin aer, in momentul in care o persoana bolnava stranuta sau tuseste?

In anotimpul rece, din cauza faptului ca aerul este mult mai uscat, mucoasa nazala devine mai putin eficienta in rolul sau de bariera impotriva celor 200 de tulpini de virusuri ce pot cauza raceala si gripa.

Stiati ca, in cazul unui sistem imunitar puternic, chiar si gripa se poate manifesta ca o simpla raceala, in timp ce in cazul unui organism slabit, o simpla raceala poate evolua spre complicatii?

Ce facem cand suntem raciti?

Hidratarea adecvata inlocuieste fluidele pierdute in timpul febrei, prin transpiratie. 

Reglarea temperaturii corporale se realizeaza prin administrarea unei bauturi calde, care conduce la normalizarea temperaturii corpului prin stimularea unui proces fiziologic, termoreglarea.

Reducerea congestiei nazale contribuie la eliberarea cailor respiratorii (desfundarea nasului) si la usurarea respiratiei.

Sustinerea funtiei imunitare contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. 

Propolis C Raceala si Gripa - doua gusturi noi de alungat raceala

Propolis_C_Raceala_Gripa_zmeura_portocale_rosii

Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii este preparat dupa o formula atent elaborata, care imbina extracte naturale standardizate, in dozele optime recomandate si care va ajuta inca de la primele simptome. 

In plus, datorita tincturei de propolis si vitaminei C, Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii intareste sistemul imunitar si va ajuta sa depasiti usor perioada de boala.

Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii poate fi administrat copiilor peste 12 ani, cate 1 plic de 3-4 ori pe zi, si adultilor, cate 1-2 plicuri de 3-4 ori pe zi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre