Remedii naturale impotriva tusei

/ / Modificat: 2016-12-06
Remedii naturale impotriva tusei

Schimbarile bruste de temperatura din sezonului rece ne fac sa resimtim tot mai frecvent senzatiile neplacute cauzate de virozele respiratorii, cum sunt chinuitoarele accese de tuse.

Este important sa stim ca tusea nu este o boala in sine, ci un simptom pe care organismul nostru il genereaza ca mecanism de aparare impotriva virusurilor, bacteriilor, frigului si a altor agenti iritanti, care cauzeaza inflamatii ale cailor respiratorii superioare. De aceea, un tratament corect al tusei intrerupe inflamatia care a declansat tusea si regleaza productia de mucus, avand un efect calmant si grabind vindecarea.

GrinTuss este solutia BIO fara efecte adverse!

Solutia ne este oferita de siropurile GrinTuss de la Aboca, eficiente in terapia tusei, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cu o formula 100% naturala pe baza de Miere si Poliresin (un complex molecular natural format din rasini, polizaharide si flavonoide din Grindelia, Patlagina si Helichrysum), siropurile asigura o actiune complexa, protectoare si emolienta a tractului respirator.

Tuse seaca sau productiva? Sunt de domeniul trecutului, numai cu siropul BIO GrinTuss. Siropul protejeaza mucoasa si calmeaza tusea seaca sau productiva, conferind o senzatie de respiratie usoara. Formula sa, imbogatita cu uleiuri esentiale de Lamaie si Portocal dulce si Mirt, completeaza eficienta principiilor active, conferind produsului un gust placut. Mai mult, noua lingurita asigura un dozaj precis, iar materialul din care este realizata nu se rupe, fiind foarte sigura si pentru copii.

grintuss_sirop

Produsele GrinTuss sunt dispozitive medicale clasificate CE si sunt disponibile in farmacii. Pentru mai multe informatii despre produsele gamei GrinTuss, apasati aici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tratament tuse seaca Tusea productiva Tuse copii

Articole recomandate

Citeste si despre