Pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi de gripa

/ / Modificat: 2011-10-25
Pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi de gripa

Statisticile spun ca pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi in sezonul rece de gripa, iar 50% dintre afectiuni sunt legate de aparatul respirator superior (nas, faringe, laringe). In sezonul rece, sistemul imunitar al fiecaruia dintre noi este suprasolicitat de schimbarile bruste de temperatura si solicitarile sunt maxime mai ales in cazul celor mici, care merg la cresa, gradinita sau scoala si care deja au racit la contactul cu o noua colectivitate.

Si pentru ca o mama stie mai bine decat oricine ce este mai bine pentru puiul ei, trebuie sa isi ia toate masurile de precautie - sa-i intareasca micutului sistemul imunitar. Cu totii stim ca e mai bine sa previi decat sa tratezi. Astfel, este de preferat sa ajutam organismul sa reziste invadatorilor: bacterii, virusuri, paraziti.

Prin cresterea rezistentei organismului si stimularea in mod natural a sistemului imunitar, incidenta racelilor scade si durata perioadei de convalescenta poate fi redusa.

Ai grija de sanatatea familiei tale!

Gama de produse Imunogrip ofera produse destinate celor mici – Imunogrip Junior sirop si Imunorezistan Junior, acestea fiind recomandate a se adminstra copiilor de la varsta de 1 an – precum si Imunogrip pentru adulti (solutie si comprimate). Sunt produse 100% naturale, non invazive care va ofera tie si copilului tau protectie antigripala si reduc numarul si durata infectiilor respiratorii. Produsele sunt bine tolerate de organism si usor de administrat.

Ofera copilului tau protectia de care are nevoie, chiar si atunci cand nu esti langa el.

Imunogrip Junior si Imunorezistan Junior sunt produse recomandate de Societatea Romana de Pediatrie.

Aceste produse sunt suplimente alimentare si se elibereaza in farmacii fara prescriptie medicala.

Afla mai multe despre produsele Imunogrip pe site-ul ozonenatural.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gripa copii Raceala copii Imunizare copil Sezonul de gripa

Articole recomandate

Citeste si despre