Immuno Baby, un ajutor pentru imunitatea copiilor in sezonul rece

/ / Modificat: 2010-02-02
Immuno Baby, un ajutor pentru imunitatea copiilor in sezonul rece





 

In sezonul rece, copiii sunt mai expusi virozelor, gripelor si bolilor contagioase, decat in mod normal. Acestea se raspandesc prin aer, in spatiile aglomerate, la scoala sau la gradinita.

De aceea, este importanta intarirea imunitatii in aceasta perioada pentru ca organismul celor mici sa poata lupta eficient impotriva afectiunilor precum cele ale aparaturului respirator si durerile de gat (faringita, laringita, amigdalita), raceli sau guturai.

Acestea se pot manifesta la copii prin stranuturi, senzatie de nas infundat sau care curge, voce ragusita, dureri in gat, febra sau tuse persistenta.

Immuno Baby este un produs imunostimulator destinat copiilor inca din prima luna de viata, care creste imunitatea, protejeaza impotriva afectiunilor de sezon (viroze, gripe) si sustine refacerea organismului in perioadele de convalescenta.

Plantele folosite in compozitia siropului sunt obtinute in regim de agricultura biologica. Echinaceea si Uncaria Tomentosa, prezente in compozitie, ii confera proprietati imunostimulatoare, iar macesele prezinta importante proprietati antiinflamatoare si antiinfectioase. Pe langa acestea, Immuno Baby are si un continut crescut de vitamina C.

Produsul poate fi folosit ca adjuvant cu rol preventiv, in cazul imbolnavirilor in sezonul rece (raceli, gripe, afectiuni repetate ale tractului respirator), contribuind totodata la grabirea vindecarii si scurtarea perioadei de convalescenta (daca afectiunea a debutat deja).

Erbavita (100% natural). Aliatul tau in protejarea sanatatii copilului

Special concepute pentru cei mici, siropurile din gama Erbavita sunt 100% naturale si au un gust foarte placut. Fie ca este vorba despre somn linistit, intarirea imunitatii, calmarea colicilor sau combaterea eficienta a constipatiei, Erbavita are solutia potrivita si actioneaza natural pentru rezultate eficiente.

Produsele din gama Erbavita sunt prelucrate in laboratoarele italiene din San Marino, imbinand traditia si actiunea curativa a plantelor cu actiune fitoterapeutica.

Se pot administra copiilor inca din primele luni de viata si actioneaza fara a avea efecte secundare.

Toate produsele Erbavita sunt disponibile in farmacii.

Afla mai multe detalii despre produsele Erbavita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre