Cum calmam tusea copilului?

/ / Modificat: 2015-03-20
Cum calmam tusea copilului?

Sezonul rece si-a intrat deja in drepturi, iar organismul copilului tau este mai predispus la imbolnaviri (mai ales atunci cand este inconjurat de rude, prieteni sau colegi raciti).

Un simptom al racelii ce este pe cale sa se instaleze daca nu se iau din timp masurile necesare de prevenire este tusea - o reactie de aparare a organismului, care consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile (mucusul) sau corpii straini.

Cum depistezi tipul de tuse de care sufera micutul tau?

Exista doua tipuri de tuse - seaca si productiva, care au manifestari la fel de chinuitoare pentru organismul copilului.

Tusea seaca este o tuse "din gat" si fara mucozitati, pe cand tusea productiva apare ca urmare a unei secretii sporite de mucus la nivelul plamanilor, care blocheaza caile respiratorii si ingreuneaza respiratia micutului. Este caracterizata ca fiind  tusea din cosul pieptului si este asociata cu senzatii precum presiune si disconfort in zona toracelui.

De retinut este faptul ca episoadele de raceala si gripa debuteaza cu o tuse iritativa, care se transforma, ulterior, intr-o tuse productiva (odata ce raceala avanseaza, se produce o cantitate mai mare de mucus).

Gama IMUNOTUS vine in ajutorul pacientilor cu tuse productiva si iritativa, oferind o solutie completa care mentine starea de sanatate a cailor respiratorii si care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Cu un profil de siguranta ridicat - fara reactii adverse, produsele din gama Imunotus se gasesc sub forma capsulelor, siropului sau plicurilor atat pentru copii, cat si pentru adulti:

  • pentru copiii de peste 2 ani: Imunotus 2+ plicuri si Imunotus sirop
  • pentru copiii de peste 8 ani si adulti: Imunotus 8+ plicuri si Imunotus capsule

Ingredientele active pe care le contin produsele din gama Imunotus:

  • actioneaza asupra intensitatii si duratei tusei (acetilcisteina, cimbrul)
  • au actiune imunostimulatoare (vitamina C, fructele de soc)
  • au actiune antivirala/ antibacteriana (fructele de soc)

Imunotus! Si nu mai faci ca un magarus!

Acum in farmacii, la cutiile de plicuri Imunotus 8+ si Imunotus 2+ aveti 25% cadou!

Informeaza-te pe Facebook Laboratoarele Fiterman sau www.imunotus.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre