Intareste sistemul imunitar de aparare a organismului in mod natural!

/ / Modificat: 2016-09-20
Intareste sistemul imunitar de aparare a organismului in mod natural!

Modernism, ritm agitat, supraaglomerare, poluare, alimentatie dezechilibrata, toate constituie apanajul vietii contemporane. Dar, in acest context, sistemul imunitar sufera dezechilibre si nu reuseste sa faca fata factorilor nocivi din mediu.

Mai ales in cazul copiilor, al caror organism este mult solicitat in comunitati, virusurile si bacteriile actioneaza si slabesc sistemul de aparare al organismului. Aceste dezechilibre pot aparea indiferent de varsta, dar este incontestabil ca cei mai afectati de acest fenomen sunt copiii, deoarece sistemul lor imunitar nu este la fel de dezvoltat si eficient ca in cazul adultilor.

immunomixplus_aboca_sirop

Laboratoarele Aboca, numarul 1 in farmaciile din Italia, au analizat si au selectat anumite molecule vegetale care au o puternica actiune imunomodulatoare, contribuind la echilibrarea liniilor de aparare ale organismului. Gama ImmunoMix Plus contine Complexe Vegetale Moleculare realizate din extracte de Echinacea, Gheara-Pisicii, Soc negru si Nalba, care actioneaza la tinta pentru a favoriza raspunsul imunitar al organismului. Chiar si atunci cand organismul este deja afectat de boala, ImmunoMix Plus sustine imunitatea si il ajuta mai rapid sa isi refaca fortele.

Formula siropului BIO pentru copii poate fi administrata inca de la varsta de 2 ani si are un gust placut, fiind foarte utila in perioadele solicitante, in special in sezonul rece sau in schimbarile de sezon si inainte de integrarea in comunitati.

Gama ImmunoMix Plus este disponibila in farmacii.

green_net_logo

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre