Febra in copilarie - remedii naturale

/ / Modificat: 2014-09-29
Febra in copilarie - remedii naturale

Exista cateva tari europene, precum Marea Britanie si Franta, in care utilizarea antibioticelor la copii este supusa unor restrictii severe aproape generalizate si se accepta utilizarea acestora doar in afectiuni de o gravitate extrema si in cazul in care este o ultima varianta de sustinere a functiilor vitale.

La noi, foarte des se prescriu antibiotice pur si simplu pentru motivul ca nu cumva copilul sa faca vreo infectie si/sau sa scape o data de episoadele febrile. Foarte usor se uita ca imunitatea unui om se formeaza in copilarie, mai ales in timpul episoadelor subfebrile si febrile in palierul 37,5 – 38,5 grade Celsius a temperaturii corporale.

Pentru febra copiilor, aproape toti parintii folosesc preparate cu ibuprofen sau paracetamol care combina efecte antipiretice si analgezice. Este gresit sa apelezi la aceste medicamente inainte ca un copil sa prezinte o temperatura peste 38,2 - 38,3, intrucat ii retezi orice sansa de a se imuniza si il predispui la alergii si/sau deficite imunitare.

Produsele naturale Homeorespirator, Homeosistemic si Homeoimunosang sunt suplimente alimentare de tip naturist si homeopat fara efecte adverse si secundare care, administrate in afectiunile cu febra din pediatrie, scurteaza perioada de manifestare si, prin efectul lor de echilibrare organocelulara, contribuie la dezvoltarea imunitatii, astfel incat se reduce riscul de recidiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre