Clinici private stomatologice pentru copii

/ / Modificat: 2015-07-17
Clinici private stomatologice pentru copii

Multi dintre copii se confrunta cu frica de stomatolog, si chiar si multi dintre noi, adultii. Totusi, uneori trebuie sa depasim aceasta teama si sa tratam problemele dentare, precum si sa prevenim aparitia cariilor. La clinicile stomatologice private pentru copii, prichindeii vor avea parte de un tratament specific varstei lor si care sa-i faca sa depaseasca reticenta fata de medicul stomatolog.

Specialistii sunt de parere ca o prima vizita la medicul stomatolog ar trebui efectuata odata ce micutului ii dau primii dintisori. De asemenea, medicii ii avertizeaza pe parinti ca problemele si cariilor dintilor de lapte nu trebuie neglijate, deoarece pot cauza probleme dintilor definitivi.

Iti prezentam mai jos recomandarile noastre in materie de clinici private stomatologice pentru copii!

Clinica Dent Estet for Kids

Dent Estet for Kids este o clinica dentara dedicata exclusiv copiilor, cu sedii atat in Bucuresti, cat si in Timisoara. In acelasi timp, in reteaua Dent Estet vei gasi si o clinica pentru problemele dentare ale adolescentilor.

Tratamentele oferite de aceasta clinica sunt atat profilactice, cat si de terapie si ortodontie. In timpul tratamentelor, micutii vor fi anesteziati pentru a nu resimti durerea tratamentelor. In ceea ce priveste serviciile de imagistica, clinica dispune de o aparate de radiologie computerizata cu un nivel scazut de radiatii, special conceput penru copii.

Un tratament de profilaxie ce cuprinde detartraj, air-flow, periaj profesional si fluorizare costa 190 de lei, in timp ce obturatia (plomba) costa 110 - 120 de lei.

Teddy Care - Clinica de stomatologie pentru copii Pitesti

La clinica Teddy Care din Pitesti copii vor fi tratati de specialisti in pedodontie si in ortodontie. Aici, micutul tau va avea parte si de consiliere in ce priveste profilaxia dentara si se va putea bucura de locul de joaca special amenajat pentru prichindei in incinta clinicii. Prima consultatie este gratuita la aceasta clinica. Detartrajul costa 60 de lei pe arcada, iar o plomba costa 120 de lei.   

Kids Dental Studio

La acest cabinet vei gasi doua unituri dentare, unul pentru pedodontie, ce implica tratamentul afectiunilor dentare la copii si un unit pentru ortodontie, pentru indreptarea dintilor micutilor.

Copiii vor gasi aici un scaun conceput special pentru ei, in forma de dinozaur, iar in timpul tratamentelor vor putea sa priveasca la desene animate. In cadrul cabinetului exista si un loc de joaca pentru copii.

Un pachet de igienizare a dentitiei costa 150 de lei, detartrajul este 50 de lei/arcada, iar o plomba costa 100 de lei la dintii de lapte si 150 de lei la cei definitivi.Consult stomatologic 

Dental Med Kids

La aceasta clinica vei avea parte de urmatoarele servicii: consultatii stomatologice, servicii medicale stomatologice dedicate copiilor cu dizabilitati, profilaxie pediatrica, terapia cariilor, cosmetica dentara, endodontie pediatrica, imagistica dentara pentru copii si ortodontie pediatrica.

Copii vor fi tratatati sub anestezie astfel ca durerea nu va fi resimtita de micuti. Procedura de anesteziere este inhalosedarea cu protoxid de azot. Un detartraj cu ultrasunete cu periaj profesional costa 130 lei, iar o plomba 170 de lei.

Plusdent - Pitesti

Clinica Plusdent ofera servicii de pedodontie, cat si de ortodontie pentru copii. Detartrajul costa 150 de lei la acest cabinet, iar sigilarile de santuri si fosete la copii pentru prevenirea cariilor costa 50 de lei. Obturatia costa 100 de lei.

Gentle Dentist

Clinica Gentle Dentist ofera servicii de stomatologie pediatrica, iar tratamentele vor fi lipsite de durere datorita inhalosedarii. Vei beneficia si de servicii de ortodontie pentru micutul tau si de tratamente profilactice precum sigilarile si fluorizarile, menite sa previna aparitia cariilor dentare.

Consultatia este gratuita, detartrajul costa 250 lei, iar pretul unei plombe incepe de la 200 de lei. Aparatul ortodontic mobil te va costa 1000 lei/arcada, iar aparatul ortodontic fix 2500 lei/arcada.Baiat la stomatolog

Confort Dent

La aceasta clinica particulara se aplica urmatoarele tratamente copiilor: plombe din materiale care elibereaza local fluor pentru o protectie indelungata a dintilor, sigiliarea dintilor definitivi odata cu aparitia lor pentru a preveni cariile dentare, tratamente pentru abcese si extractii cu administrare de anestezic pentru ca micutii sa nu simta durerea, precum si curatirea canalelor cu antiseptice.

Aici exista un loc de joaca unde copiii pot petrece timpul inainte de a intra in cabinetul medicului. O consultatie la acest cabinet costa 80 de lei, detartrajul cu fluorizare este 120 de lei, iar plomba costa 55 de lei.

Dentesse Kids & Teens Iasi

Este o clinica dentara specializata in tratarea problemelor stomatologice ale copiilor si adolescentilor. In cabinetele de aici, copii vor avea parte si de sedinte de acomodare, in cazul in care se tem de medicul dentist, inainte de inceperea tratamentului propriu-zis.

Pentru efectuarea tratamentelor fara durere, se apeleaza la anestezie asistata de un medic specialist anestezist. Consultatia la aceasta clinica te costa 50 de lei, detartrajul cu ultrasunete 145 de lei. Consultatia efectuata de medicul specialist ortodont costa 100 de lei, aparatul ortodontic mobil costa 700 de lei, iar cel fix costa 1200/arcada.

Radionic

Specialistii in pedodontie din cadrul clinicii particulare Radionic din Bucuresti vor avea grija ca micutul tau sa aiba parte de un tratament stomatologic lipsit de durere. Sigilarea dintelui definitiv facuta pentru preventia cariilor costa 100 de lei/dinte, o plomba costa 80 de lei si extractia dintilor de lapte costa 70 de lei. 

Nu ai gasit inca o clinica stomatologica perfecta pentru micutul tau? Caut-o in sectiunea noastra de Spitale Copii din numeroasele alternative pe care le ai la dispozitie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aparat dentar copii Ortodontie Stomatologie pediatrica Abonament copii clinici private

Articole recomandate

Citeste si despre