NeoBianacid - Un nou mod de a trata aciditatea si refluxul gastroesofagian

/ / Modificat: 2016-04-06
NeoBianacid - Un nou mod de a trata aciditatea si refluxul gastroesofagian

Arsurile, durerea si senzatia de aciditate sunt simptome foarte frecvente si atat de comune, incat aproape fiecare dintre noi le-am simtit cel putin o data. Chiar daca in cazul majoritatii persoanelor nu au consecinte grave, influenteaza starea generala de sanatate si calitatea vietii. 

Ele se manifesta atunci cand mucoasele esofagului si ale stomacului sunt atacate de aciditatea sucului gastric si sunt cauzate de refluxul gastroesofagian (urcarea continutului gastric in esofag), gastrita (inflamarea mucoasei stomacului) sau dispepsie (indispozitie cauzata de digestia dificila). 

Pentru a trata aceste probleme, trebuie restabilit echilibrul intre secretia de acid, necesara pentru functionarea corecta a organismului nostru, si capacitatea de protectie a mucusului care inveleste mucoasa esofagului si pe cea a stomacului.

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un dispozitiv medical 100% natural de la Aboca care sporeste protectia stomacului si a esofagului, calmand rapid arsurile, durerea si senzatia de aciditate. 

NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi util si in preventie, in perioade de stres, schimbari de anotimp, alimentatie, stil de viata nesanatos sau administrare de medicamente care pot afecta mucoasa gastrica.

Datorita formulei pe baza de Poliprotect, un complex molecular vegetal din polizaharide si minerale, NeoBianacid formeaza o pelicula protectoare la nivelul mucoasei gastrice, care, in afara rolului sau de bariera, creeaza un micromediu care mentine integritatea si functionalitatea mucoasei. 

De aceea, NeoBianacid este ideal pentru a trata problemele legate de aciditate precum refluxul, gastrita sau digestia dificila. 

Modul sau unic de actiune face ca NeoBianacid Aciditate si Reflux sa poata fi utilizat in asociere cu tratamente farmacologice sau in perioadele de intrerupere a tratamentului prescris de medic, nemodificand cantitatea de acid produsa de stomac. In plus, un beneficiu major al NeoBianacid il reprezinta limitarea reaparitiei simptomelor neplacute dupa intreruperea administrarii, specifica produselor antiacide traditionale.

Datorita actiunii specifice si a formulei BIO noninvazive, NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi administrat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si copiilor incepand de la varsta de 6 ani.  

NeoBianacid este disponibil in farmacii, in doua formate:

  • 15 comprimate – format practic pentru buzunar;
  • 45 comprimate – format convenabil din punct de vedere al pretului.

Pentru mai multe detalii, vezi aici: http://www.aboca.com/ro/produsele/neobianacid-aciditate-si-reflux-0 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre