Urmareste-ne:

Mihaela (Fata)

print email

Semnificatiile numelui Mihaela

care se aseamana cu Dumnezeu

Despre numele Mihaela

Numele de fata Mihaela se identifica cu cuvantul ebraic miyka'el, care se traduce prin "care se aseamana cu Dumnezeu", datorita elementului "-el" din componenta numelui, care provine de la Elohim, numele divinitatii.

 

Mihaela este un nume popular in onomastica romaneasca, provenind de la masculinul Mihai, care in cultura religioasa apartine Sfantului Mihail. Sfantul Arhanghel Mihail este in traditia iudeo-crestina conducatorul ostilor ceresti. Multi sfinti, imparati si regi au purtat acest nume si exista multe variante ale acestuia, atat masculine cat si feminine.

 

Etimologia cuvantului este ebraica, provenind de la termenul "Mikael", care inseamna "mare voievod" sau "ocrotitor al copiilor israelieni".

 

Purtatoarele acestui nume sunt foarte feminine si senzuale, calitati care le fac foarte atragatoare in ochii barbatilor.


Editeaza

Nume asemanatoare

Michele Mihail Mika Mike Mimi Misu

Celebritati cu numele de Mihaela

MIHAELA TATU (prezentatoare tv) , Mihaela Runceanu (cantareata romana de muzica usoara si profesoara de canto) , MIHAELA BORCEA (OM DE AFACERI) , MIHAELA MIHAI (CANTAREATA) , Mihaela Mihai ((cantareata)) , mihaela radulescu (prezentatoare tv)

Editeaza
Celor carora le place acest nume le mai plac si numele:
Mihaela
Vezi rezultate
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!