5 designeri vestimentari romani de la care sa te imbraci

/ / Modificat: 2013-10-02
5 designeri vestimentari romani de la care sa te imbraci

Daca vrei sa imbraci rochii sau tinute create de designeri, nu este nevoie sa arunci un ochi prin celebrele case de moda de peste hotare sau sa calatoresti in afara tarii pentru ele. Poti gasi tinute in tendinte si in colectiile celor mai celebri si apreciati desgneri de la noi. Exista cativa creatori de moda romani recunoscuti pe plan international, care au facut senzatie pe cele mai faimoase podiumuri ale modei: Paris, New York, Milano etc.

Iata 5 designeri romani celebri pe care merita sa ii iei in considerare atunci cand vrei sa iti croiesti o rochie speciala sau sa ai in garderoba o tinuta de vis!  

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu este cel mai cunoscut si talentat creator de moda din Romania. Este si unul dintre cei mai apreciati ambasadori ai tarii noastre peste hotare. De fiecare data cand este invitat sa-si prezinte tinutele la New York Fashion Week, Paris Fashion Week sau in alte capitale celebre ale modei, creatorul roman aduce un plus de imagine si notorietate tarii noastre.

Colectiile lui de rochii si haine inglobeaza atat piese pret-a-porter, cat si haute-couture. Multe dintre colectiile de linie, pret-a-porter, se gasesc in magazinele din Romania la preturi foarte accesibile.

0265 260 370

0751 254 298

office@cbstore.eu

www.cbstore.eu  

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan este, poate, cel celebru designer roman peste hotare, incepand sa ii destituie chiar si pe Catalin Botezatu sau Ingrid Vlasov la capitolul notorietate in moda. Creatiile vestimentare ale Mariei Hohan sunt apreciate de o multime de vedete celebre de la Hollywood.

Talentata romanca se poate lauda ca a imbracat pana acum vedete precum Jennifer Lopez, Taylor Swift, Selena Gomez, Evqa Longoria si Nicole Scherzinger, pentru unele dintre cele mai importante evenimente din viata lor. Scolita la Paris, viziunea Mariei Hohan in crearea hainelor s-a impus cu rapiditate in randul vedetelor de peste hotare si a atras aprceierile chiar si celor mai aspri critici de moda.

0728 922 28

www.mlh-shop.com 

Rita Muresan

Rita Muresan este un nume cu ecou in lumea modei din Romania, activand in domeniu de aproape 15 ani. A lansat, de-a lungul timpului, colectii impresionante de haine. In 1998, designerul si-a deschis propria casa de moda, Rebecca Rita, al carei prag a fost trecut pana acum de zeci de vedete din Romania.

Daca vrei sa te simti ca o vedeta, intr-o rochie sau tinuta care poarta semnatura de designer, poti avea incredere in viziunea Ritei Muresan. Creeaza tinute personalizate si unice, pentru femei elegante si stilate, inspirandu-se insa din tiparele si tendintele de sezon. Rita Muresan este una dintre cele mai apreciate creatoare de moda de rochii de mireasa din Romania.

Daca iti planuiesi nunta si nu ti-ai ales inca rochia de mireasa, da fuguta in atelierul Ritei si vezi ce propuneri are pentru cea mai frumoasa zi din viata ta.

Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu este un alt designer vestimentar roman celebru, care s-a impus pe podiumurile din lumea intreaga. Rochiile care poarta semnatura creatorului de moda s-au ridicat intotdeauna la mare inaltime si au fost apreciate pe cele mai faimoase podiumuri de moda.

Razvan Ciobanu este designerul de moda care creeaza unele dintre cele mai frumoase rochii din Romania si imbraca o multime de vedete de la noi. Rochiile din colectiile celebrului creator de moda pot fi purtate cu gratie la evenimente mondene, nunti sau botezuri.

Daca vrei sa faci loc in garderoba ta unei rochii de colectie, atunci Razvan Ciobanu trebuie sa fie prima ta optiune, avand o viziune romantica, feminina, diafana asupra acestui tip de tinute.  

Elena Perseil

Elena Perseil este unul dintre cei mai talentati tineri creatori de moda romani. Absolventa a unor scoli importante de arte, din Romania si Franta, si stabilita de ceva timp la Paris, Elena Perseil este o fire ambitioasa, care a reusit sa se impuna prin creatiile sale atat in moda autohtona, cat si internationala.

Colectiile tanarului designer sunt moderne si comode si se adreseaza femeii elegante, care adopta in vestimentatia ei un stil chic sau glamour.

0742 013 648

designer@elenaperseil.com

www.elenaperseil.com

 

Ce designer roman ai alege pentru a-ti crea rochia de mireasa sau tinuta la un eveniment special din viata ta? Spune-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre