Idei de tinute primavaratice pentru gravidute

/ / Modificat: 2014-03-11
Idei de tinute primavaratice pentru gravidute

Primavara asta ne pregatim pentru un nou inceput in culori delicate, pudrate sau vii si tipatoare. Inevitabil, o sa fie zile in care o sa vrem sa fim observate, in centrul atentiei, si zile in care nuantele de roz pal o sa fie mai apropiate de  starea noastra sufleteasca. Putem sa dam vina pe hormonii care isi fac de cap sau putem sa ne impacam cu gandul ca, in calitate de femei, vrem sa avem totul.

Mama Boutique - magazin online de haine pentru gravidute chic - iti propune cateva tinute primavaratice, in tonuri pastelate, pudrate sau puternice si agresive.

O rochie de un roz pal

O rochie te face sa te simti instant mai feminina. Insa rochia Pinkie Pie te transforma! De un roz pal pudrat,  cu o taietura avandgarde si cu trei nasturi metalici pe umar, te vei simti chic ca o parizianca. Rochia este usor de accesorizat - recomandam pandantive metalice si bratari supradimensionate - si se potriveste atat ca rochie de zi, cat si ca rochie de cocktail party.

Alta varianta este rochia Paris: fina, eleganta, cu o tenta adolescentina. Paris e acea rochita pe care vrei sa o iei la birou, in zilele de luni, cand te plimbi prin parc sau cand ai in plan o seara in oras.

tinuta gravide

O tunica corai si niste jeansi comozi

Tunica Elvira este o piesa pe care o s-o adori in calitate de working mom. E o culoare placuta, feminina, usor de asortat, care iti inveseleste ziua. E foarte comoda si poti sa o scoti in oras si la o intalnire de afaceri (genul de intalnire care cere o tinuta casual smart), si la una cu doctorul care iti supravegheaza sarcina.

Mai departe, noi iti recomandam niste incaltari comode, cu tocuri de maximum 3 cm si o pereche de jeansi. Dar nu orice orice fel de jeansi. Sa fie unii comozi, cu banda de sustinere a burticii, eventual sa subtieze talia.  Da, astfel de jeansi exista si au fost preferatii vedetei Danii Minogue pe durata sarcinii ei.

tinuta gravide

Gri + rosu = love

Pentru zilele in care vrei o tinuta lejera si cool, iti propunem o combinatie inedita: Femi, o bluza lejera, lunguta, cu maneci trei sferturi, care se poarta cu un maiou pe dedesubt. Asorteaza la ea o fusta rosie, pana la genunchi, si niste cizme inalte. 

tinuta gravide

Mult rosu

Pentru zilele in care vrei sa stralucesti, pentru zilele in care afara e mohorat, pentru reuniuni sau pentru a-ti schimba dispozitia, sugeram sa porti o rochie rosie, midi. Poate sa aiba un pic de dentala si o funda pe spate, precum Secret Berry,  sau sa fie una simpla, in forma de A, care sa aduca usor cu moda anilor 60, precum Wooly. Indiferent de alegere, vei atrage toate privirile.

tinuta gravide

Indiferent de preferintele tale cromatice, viziteaza site-ul Mama Boutique. Suntem sigure ca vei gasi cel putin doua combinatii vestimentare pe gustul tau, numai bune de purtat primavara asta!

logo Mama Boutique

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre