Haine de gravide in tendinte pentru primavara 2012

/ / Modificat: 2012-03-13
Haine de gravide in tendinte pentru primavara 2012

Ca orice viitoare mamica preocupata de aspectul sau, te intrebi ce haine de gravide sunt in tendinte pentru primavara 2012. Anotimpul in care natura isi reia ciclul regenerator a inspirat creatorii de moda faimosi in conturarea unor trenduri vestimentare feminine si pline de culoare, deosebit de potrivite pentru aerul angelic pe care il emana gravidutele.

Prin urmare, hainele pentru gravide aliniate celor mai noi tendinte sunt diafane, delicate si colorate in tonuri dulci si vesele. Negrul, maronul sau alte nuante posomorate ies din discutie, facand loc albului, culorilor pastelate si tari sau imprimeurilor inspirate din natura. Primavara 2012 iti ofera prilejul sa stralucesti cu adevarat, bucurandu-te de confort si libertate de miscare.

Iata cateva exemple de haine de gravide la moda in sezonul cald de anul acesta!

Rochia cu imprimeuri grafice

rochie-imprimeuri

Modelele de haine cu imprimeuri grafice, florale, abstracte sau geometrice sunt foarte populare si in prima jumatate a anului 2012, cel putin la fel de mult cum au fost in 2011. O graviduta cu stil trebuie sa aiba in garderoba cel putin o rochie cu acest design inedit, in culori indraznete sau in clasicul duo alb-negru. Alege o lungime midi, in voga pentru sezonul cald si usor de purtat. Gasesti o varianta similara pe 3suisses.ro, la pretul de 103 ron.

Camasa in carouri

camasa-carouri

Carourile au revenit in tendinte si se poarta primavara aceasta cu orice piesa din tinuta: jacheta, fusta (scotiana), rochii, pantaloni sau accesorii. Camasa in carouri este cu adevarat un "must have" si arata adorabil daca este prevazuta cu un cordon discret pe care sa il legi in funda chiar deasupra burticii. Combin-o cu pantaloni sau blugi elastici si te poti bucura de o tinuta lejera si pretioasa in acelasi timp. Pe bonprix.ro exista un astfel de model, la pretul de 89,9 ron.

Blugi in culori tari

blugi-colorati

Anul acesta, gravidutele sunt invitate sa renunte la blugii clasici in nuante inchise si sa incerce modele in culori tari, precum rosul aprins, fuchsia sau rozul intens. Daca te simti confortabil purtand nuante de acest gen, ai grija ca restul tinutei sa nu iasa in evidenta prea mult: poarta bluze monocromatice in culori neutre si accesorii discrete. Laredoute.ro ofera viitoarelor mamici cochete un model de acest gen, la pretul de 169,99 ron.

Fusta salopeta

Cum nicio aparitie nu este mai adorabila decat o femeie insarcinata care isi protejeaza burtica intr-o tinuta feminina, fusta salopeta este o alta piesa necesara garderobei tale primavara aceasta. Confortabila si moderna, poate fi introdusa in mai multe combinatii vestimentare si purtata cu dresuri groase, cat vremea este inca racoroasa. Intrucat nu exista restrictii cromatice in acest caz, poti opta pentru nuante pamantii sau neutre, astfel incat sa le poti asorta cu usurinta diverselor tinute. Un exemplu in acest caz este disponibil pe quick24.ro, la pretul de 99,9 ron.

Rochia animal print

rochie-animal-print

O alta achizitie importanta primavara aceasta pentru gravide este rochia animal print, un motiv care se mentine popular de cativa ani incoace si nu pare sa elibereze locul fruntas in lista tendintelor in moda. Imprimeul care imita blana speciala a felinelor salbatice poate fi extravagant sau mai discret, in functie de personalitatea ta. Prin urmare, iti propunem o rochie midi cu imprimeu de pantera, pe care sa o porti cu o vesta din blana scurta si dresuri mate, bej. Iata un model asemanator pe bellemama.ro, la pretul de 160 ron.

Bluza oranj

bluza-oranj

Printre hainele de gravide in voga primavara aceasta se numara orice piesa vestimentara in optimista nuanta de oranj. Aceasta culoare se anunta a fi foarte populara in 2012, in special daca porti culoarea mandarinelor, respectiv portocaliul usor rosiatic al cojii acestor citrice. Pe bellmama.ro ai la dispozitie aceasta varianta, la pretul de 70 ron.

Bluza cu buline

bluza-cu-buline

Simpaticele buline polka domina lista tendintelor sezonului primavara-vara 2012, au un aer retro si vor accentura aerul delicat pe care il emana toate gravidutele. Le poti purta cu rochii, fuste, pantaloni si jachete, iar noi iti recomandam o bluza eleganta cu acest model, precum cea disponibila pe ocshop.ro la pretul de 70 ron.

Jacheta tricotata

jacheta-tricotata

Tricotajele au fost la moda iarna aceasta si raman in tendinte si intreaga primavara. Prin urmare, o jacheta confortabila, de un rosu aprins seducator, va fi utila gravidutelor pana la jumatatea lunii mai. Poate fi purtata cu pantaloni, fuste sau rochii. Vezi o piesa similara pe bonprix.eu, la pretul de 89,9 ron.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre