Haine casual pentru o sarcina confortabila zi de zi

/ / Modificat: 2014-02-02
Haine casual pentru o sarcina confortabila zi de zi

Indiferent de stilul tau vestimentar adoptat zi de zi, daca in perioada sarcinii cauti sa-ti incropesti o garderoba casual, dar chic, avem cateva sugestii pentru tine.

Fie ca stai in casa si te rasfeti sau vorbesti cu bebe, fie ca alegi sa mergi la controalele periodice sau la exercitiile Lamaze, simpaticul tricoul "Baiat sau fata?" va fi un conversation starter. Asorteaza-l la niste blugi comozi, casual, cu banda pentru sustinerea burticii (modelul Carrita) sau la niste pantaloni sport, lejeri, numai buni pentru miscare (pantalonii Street).

carritaStreet_pants

Daca in partea de sus preferi ceva mai feminin, care sa nu fie strans pe corp, ideala este bluza Megan. O combinatie de vascoza cu elastan si de dungi negre cu albe (sau negru cu auriu), Megan se aseaza frumos pe burtica, scotand-o in evidenta.

Dungile – si bluzele care cad usor de pe un umar – sunt in trend in perioada aceasta, dar daca nu–ti plac, poti opta pentru o bluza simpla, galben solar, vesela ca o zi de iunie: Sandy. Aceasta mai are un avantaj: un cordon reglabil la spate care iti permite sa o strangi in functie de marimea burticii.

sandy

Tot la categoria "mandra de burtica mea" intra si tricoul Fab – e simplu, negru, cu maneci lungi, inscriptionat cu mesajul "No 1 fabulous mom". Poarta-l la reuniuni de familie sau la intalniri cu prietenele, ca lumea sa stie ca te bucuri de aceasta perioada minunata din viata ta si de noul tau rol. Sau tricoul cu inima rosie – are maneci lungi, un model inedit ce scoate in evidenta atat inima mare, rosie, de pe piept, cat si burtica ce creste.

tricou fabinima rosie

Daca nu te-am convins, te asteptam, incepand cu 10 februarie, in showroom-ul Mama Boutique din cartierul Floreasca. Cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre