Cum alegem pantalonii de graviduta?

/ / Modificat: 2012-10-12
Cum alegem pantalonii de graviduta?

Desi soarele mai zambeste din cand in cand la noi, e clar, vine frigul… si cu el vesnica intrebare: "eu cu ce ma imbrac azi?" …unde mai pui si ca burtica a inceput sa creasca, "nu ma mai simt bine in jeansii mei si nici in pantalonii negri office pe care ma gandeam sa-i iau astazi la munca".

Cu toate ca femeile si gravidutele sunt diferite intre ele, problemele sunt mereu aceleasi… solutiile insa, se gasesc pentru fiecare in parte ca rezultatul final sa fie comun: confortul. La magazinul pentru gravide si mamici MamaBoutique.ro avem prezentate variante de pantaloni si solutii pentru orice stadiu al sarcinii si pentru orice capriciu al gravidei. Pentru gravidutele care si-au pastrat silueta, dar pantalonii, blugii sau fustele nu se mai potrivesc din cauza burticii, centura pentru femeile insarcinate Belly Belt reprezinta o modalitate simpla si economica de a transforma pantalonii preferati in pantaloni pentru gravide, astfel incat acestia sa fie purtat mai mult in timpul si dupa sarcina.

Chiar daca confortul este primordial, trebuie sa tinem cont si de stil… iar 'chic' trebuie sa fie un cuvant la fel de important. Imbinand utilul cu placutul, exista blugi, pantaloni sau fuste cu banda mai inalta de bumbac pentru sustinerea burticilor sau cu banda joasa si reglabila pentru gravidele care nu suporta nimic deasupra burticii… regula suprema fiind ca in niciun caz, banda de sustinere sa nu incomodeze burtica nici cand mamica sta in picioare, dar nici cand este asezata la birou.

pantaloni-gravide

In functie de silueta, femeile insarcinate pot opta pentru blugii/pantalonii skinny sau, daca nu se simt confortabil in acest model, pot alege stilul classic de jeansi/pantaloni drepti. Nu exista reguli generale de alegere a pantalonilor, dar este important ca stilul si confortul sa fie pe gustul gravidei care ii poarta, pentru ca atata timp cat aceasta se simte bine in ceea ce poarta si bebelusul este fericit.

Toate modelele de jeans, pantaloni office si colanti pentru gravide, pot fi comandate de pe site-ul www.mamaboutique.ro sau probate la showroom-ul MamaBoutique din Floreasca, unde puteti face programare la email: office@mamaboutique.ro si unde beneficiati de consultanta pentru alegerea articolelor vestimentare potrivite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre