7 tinute de vara pe care orice gravida trebuie sa le aiba

/ / Modificat: 2014-06-23
7 tinute de vara pe care orice gravida trebuie sa le aiba

Este vara, canicula si esti gravida! Nu este usor sa fii insarcinata vara, cand temperaturile crescute sunt greu de suportat si nu suporti nicio haina pe tine! Oricat de cald ar fi, poti sa ramai in pas cu moda, sa te simti confortabil si sa arati foarte sic, chiar daca ai burtica si te-ai ingrasat destul de mult! Iata cateva tinute si piese vestimentare pe care orice graviduta trebuie le incerce in aceasta vara!

Bluze tip fluture

Modelul fluture este cel mai de dorit la gravidute in sezonul canicular. Ofera o lejeritate extraordinara si permite pielii sa respire. Aceste bluze cad lejer pe corp si pe burtica si nu te incomodeaza in niciun fel. Sunt printre cele mai confortabile topuri pentru perioada de sarcina.

bluza-fluture

bonprixro.eu

Rochii cu centura sub san

Rochitele colorate, vaporoase, de vara sunt perfecte pentru gravidute. Chiar daca cele care cad libere pe corp, ca niste bluze largi, mai lungi, sunt mai lejere, ele sunt lipsite de feminitate si nu-ti pun in valoare silueta si, de ce nu, frumoasa ta burtica. Poti indulci o astfel de rochita, adaugandu-i un cordon sau o curea lejera, dar nu in talie, ci imediat sub piept, deoarece nu este indicat sa pui presiune pe burtica.

Poti cumpara rochite croite din fabrica in acest fel, cu elastic sau panglici dragute atasate sub san. Sunt practice si pot fi purtate si cand burtica creste mai mare, deoarece permit ajustarea masurii.

rochita-curea

bonprixro.ei

Rochii cu elastic sub burtica

Un alt model de rochie de gravida care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon este cea care nu are centura sau cordonul sub sani, ci imediat sub burtica.

Sunt acele rochite care pot fi scurte sau lungi, create din materiale super vaporoase, care delimiteaza burtica, fara a pune presiune pe ea, cu ajutorul unui elastic, situat cat mai jos in talie, imediat sub abdomen.

rochita-elastec

happymommy.ro

Fuste midi, prinse sub talie

Chiar daca rochitele sunt mult mai practice in sarcina, nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de ele toata vara. Te vei plictisi rapid de acestea. Da mereu un suflu nou tinutei tale estivale si alege modele variate de hainute simple, dragute si confortabile pentru a-ti completa garderoba.

Si fustitele pot fi purtate cu lejeritate in sarcina, chiar daca mai mult la inceputul ei, cand burtica nu este atat de pronuntata. Opteaza pentru modele pe elastic, care se ajusteaza pe masura ce talia se mareste, si pentru marimi midi sau lungi. Sunt usor si rapid de asortat cu topuri supraelastice, din bumbacel, care se muleaza pe burtica si cu un cardigan foarte sic.

fusta-midi

happymommy.ro

Rochii si fuste lungi

Modelele de rochite sau fustite lungi sunt in tendinte in acest sezon si intamplarea face sa fie si unele dintre cele mai comode tinute pentru gravidutele care urmaresc in primul rand confortul. Sunt si foarte pragmatice, ele putand fi purtate fara probleme si dupa nastere.

Opteaza pentru rochite sau fustite cat mai vaporoase si din materiale cat mai fluide si racoroase si evita modelele care nu sunt supraelastice sau care sunt marcate cu cordon fix pe zona burticii.

rochie-lunga

maxine.ro

Pantaloni drepti, usor largi

Fiecare graviduta ar trebui sa aiba in garderoba de vara astfel de pantaloni, extrem de confortabili si racorosi. Au banda de sustinere pentru a se adapta fiecarui trimestru de sarcina si pot fi purtati lejer impreuna cu un top colorat, haios, mulat pe burtica, iar tinuta poate fi completata cu o pereche de sandalute comode, vesele, colorate

pantaloni-drepti

mamaboutique.ro

Camasi largi, vaporoase

Camasutele cu maneca scurta sunt alte piese vestimentare care pot fi purtate si asortate cu succes in tinutele de vara ale unei gravide. Le poti purta cu pantaloni lungi sau scurti sau cu fustite dragute.

Sunt lejere si versatile si exista pe piata o multime de modele interesante, unele sub forma de ie, altele in stil barbatesc, foarte la moda in acest sezon.

camasa-larga

mamaboutique.ro

Orice fel de hainute ai alege pentru aceasta vara, asigura-te ca sunt confectionate din materiale naturale, ca sunt vesele si viu colorate. Este foarte important sa te simti confortabil in ele si sa nu puna presiune asupra burticii.

Tu ce tinute de graviduta porti in aceasta vara? Care este piesa vestimentara de sarcina preferata in acest sezon? Dar cea mai confortabila? Spune-ne parerile si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide Moda gravide

Articole recomandate

Citeste si despre